Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cycle Brewing Company
172 ratings
Cycle Brewing Company
Saint Petersburg, United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
3 days ago
4.0
Peli-ilta käyntiin. Samalla kokoajan yhdeltä näytöltä hauskinta snooker-turnausta eli Shoot-outia. Taas Cyclellä lähdetään polkemaan ja viime vuoden Torstaita. Edellisvuotinen Torstai olikin vähän huonosti pullotettu. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen ei vaahtoa juuri nouse. TUOKSU on monipuolinen ja makea. Kookosta, maitokahvia, vaahterasiirappia, paahteista mallasta. MAKU jatkuu täyteläisenä ja sopivan makeana. Paahteista mallasta, vaahterasiirappia, kookosta ja tammisuutta. Kahvi nousee esille jälkimaussa olematta kitkerä. Alkoholi ei maistu läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Hyvä, monipuolinen imppi taas Cycleltä. Ei kuitenkaan nouse Cyclen parhaimmistoon. Lämmettyä vähän jopa imelä.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
10 days ago
4.5
Peli-illan alkuun taas Cyclen viime vuoden viikonpäiviä ja vuorossa keskiviikko. ULKOASULTAAN olut on mustaa eikä siihen nousee vaahtoa. TUOKSU on kuiva, puuvarastoinen, paahteinen ja pähkinäinen. Pullon suusta tuoksuteltuna oli paljon makeampi ja vanilja ja hasselpähkinä selvästi esillä. MAKU tarjoileekin sitten täyteläisyyttä täysilaidallisen. Paahteista mallasta, paahdettua hasselpähkinää, kahvia, vaahterasiirappia, kermatoffeeta ja tummaa suklaata. Jälkimaussa suklaata, vaniljaa ja bourbontynnyrisyyttä, vaikka etiketissä ei erotella, että missä tynnyrissä tätä on kypsytetty. Alkoholi ei maistu läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä, vaikka alkoholin poltteen tunteekin. Huulia tahraavan imelää. Taas loistava tuotos Cycleltä! Uskomattoman täyteläinen ja puhdas makumaailma. Edit. Hyvä olut sattui 300. jenkkiolueksi.

Post author: Jouni H
Jouni H
@ Beer Republic
11 days ago
3.2
Beer Republic Advent Calendar 2022 #13/24

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
17 days ago
4.2
Vuoden ekan peli-illan kunniaksi Cycle brewingin viime vuoden satoa. Maanantaita ja sunnuntaita en ole löytänyt, mutta muut viikonpäivät on tälle talvelle tulossa maisteluun. Ikinä en ole tainnut alle nelosta Cycleille antaa eli on odotuksia. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen ei juuri vaahtoa synny. TUOKSU on mieto suklainen, paahteinen ja pippurisen mausteinen. MAKU on kyllä taas aika 👌. Pehmeää ja täyteläistä. Suklaata, paahteista mallasta, hopeatoffeeta, pekaanipähkinää, pientä pippurisuutta, saaristolaisleipää ja vaniljaa. Kiva kevyesti karvas kanelinen jälkimaku. Kyllä kivasti leikkii kielellä. Alkoholi ei maistu läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Onpahan taas hyvä lähteä Cyclen viikonpäiviä käymään läpi tämän jälkeen!😁

Post author: Känkkis93
Känkkis93
@ Beer Republic
18 days ago
3.0
Vaffat kaffet.. vähän myös kermainen. Todella tunkkainen