Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Thursday (2022) 12.0%, Cycle Brewing Company, United States
3 ratings
Thursday (2022)
12.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
3 Year barrel aged imperial Stout with maple, toasted coconut, untoasted coconut & panther coffee (2x the coffee amount we typically use).
Barrel aged

Reviews

Post author: orson
orson
@ Pien Webshop
1 month ago
Thursday (2022), United States
4.4

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
1 year ago
Thursday (2022), United States
4.8
Vinyylitorstain kunniaksi Thursday Cycleltä. Saas nähä. Vähän myös pääskyn suoman pitkän vklp kunniaksi. 🐣 🎵 Ne Obliviscaris - Exul. Maaliskuulta. Viulua, laulua, rähinää, progeilua. 😎 Lämpötila +15. Elikkäs tästä BA-veijarista pitäisi löytyä vaahteran mahlaa, kahvia, paahdettua kookosta ja kookosta. Ja partikkeleja leijuu oluessa. Tahmaa heti lasin reunoja kun olutta keinuttaa. Kunnolla roustattua kahvisuutta hyökkää nenille yhdessä tynnyrin tuoman tammisuuden ja kepeän lakritsi-liköörin. Kookokset vähän hukassa alkuun, mutta kyllä se paahteinen kookos siellä asustaa. Vaahteran mahlan tuomaa tummaa hapokkuutta myös. Ja itselleni myös mokkaisuutta hunajaisuudella. Suutuntuma on hunajaisen tahmaava, makea kuin sulatettu valkosuklaa ja matalahappoisen pyöreä. Täyteläinen runko ja lämmittävä. Tämä vaatii aikaa iteltä varmasti pari tuntia. Nyt on meinaan makiaa mahan täydeltä. Huvittaa ajatella itseäni 5v sitten, jolloin nämä makeat ei uponnut yhtään. Ja nyt, voeee pojjaaat. Sulaa jälkkäriä. Upeasti marinoitunut ja yhteen liittoutunut roustettu kahvisuus, tynnyrin kepeä lakritsi-likööri ja vaahteran mahla sanovat, että Noniin! Nyt vaniljaisuutta myös völjyyn, että hey hou lets go Bourbon. Hunajainen kuorre menee poskiin ja tekee sinne kalvon, johon jää makuja kiinni. Muun muassa se piilotteva kookoksisuus, joka turhaan piilottelee itseään, mutta sallittakoon se hänelle. Mitähän vielä, sulaa mokkaisuutta diabeteksen ystäville. Sanomattakin selvää, että jälkimaussa on ottajia ja siellä tynnyri ottaa lopulta ohjat ja antaa sulaa pyöreää vaniljaa, mokkaa, pehmeää tynnyriä ja se ennen kaikkea pehmeän roustattua kahvisuutta. Kestoa seuraavalle päivälle. Mä en keksi mitään vikaa tästä oluesta, muuta kuin hinnan. Halvemmalla olen saanut makujen harmonian, joten vain siitä syystä 4,8/5 eikä 5/5. Ja rohkeesti vaan, mitä lämpimämpää sen sulautuvampaa. Ja pitää kyllä tykätä myös makeasta, siis oikeesti. 🐣😊

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
1 year ago
Thursday (2022), United States
4.0
Peli-ilta käyntiin. Samalla kokoajan yhdeltä näytöltä hauskinta snooker-turnausta eli Shoot-outia. Taas Cyclellä lähdetään polkemaan ja viime vuoden Torstaita. Edellisvuotinen Torstai olikin vähän huonosti pullotettu. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen ei vaahtoa juuri nouse. TUOKSU on monipuolinen ja makea. Kookosta, maitokahvia, vaahterasiirappia, paahteista mallasta. MAKU jatkuu täyteläisenä ja sopivan makeana. Paahteista mallasta, vaahterasiirappia, kookosta ja tammisuutta. Kahvi nousee esille jälkimaussa olematta kitkerä. Alkoholi ei maistu läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Hyvä, monipuolinen imppi taas Cycleltä. Ei kuitenkaan nouse Cyclen parhaimmistoon. Lämmettyä vähän jopa imelä.