Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
8 Year 12.0%, Cycle Brewing Company, United States
2 notes
8 Year
12.0% Imperial Stout
This is our 8th year anniversary beer. It is a blend of 1, 2, and 3 year old barrel aged stout. The barrels were Woodford Reserve Master’s Collection: Chocolate Malted Rye, Heaven Hill, and Maker’s Mark.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Nikke
Nikke
@ Pien Webshop
8 months ago
8 Year, United States
4.3
Lasiinkaatuu yönmustaa olutta eipä lainkaan vaahtoa. Kiitos Rikulle jakamiesta Tuoksusta: suklaata,bourbonia ja laadukasta kahvia. Hieman myös pähkinää. Mausta: Mausta vahvaa bourbonin tuomia makuja. Suklaata,kahvia ja pähkinää. Myös hieman alko lämmittää muttei puske läpi.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
2 years ago
8 Year, United States
4.5
Peli-illan alkuun vähän numeroteemaa oluissa. Ensiksi pitkästä aikaa Cycle brewingiä ja heidän 8v synttäriolutta. Sekoitus 1, 2 ja 3 vuotta tynnyreissä kypsytettyjä imperial stouteja. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siinä käy vähän beigeä utua. TUOKSU on todella täyteläinen pehmeän paahteinen, toffeinen, suklainen sekä kevyen vaniljainen. MAKU 🤌🤌... Hitto nää Cyclet on hienoja! Todella täyteläinen, miellyttävän maukas ja kevyesti makea makumaailma. Paahteista mallasta, maitokahvisuutta, tummaasuklaata ja hopeatoffeeta. Ihan loppumaussa todella vähän nostaa alkoholi päätään. SUUTUNTUMA on täyteläinen ja pehmeä. Todella paksua, tahmaista öljyä. Eipä siinä, aika jepaa taas👌. Toimii hyvin taustalla soivan Rage Against The Machinen Evil Empiren kanssa🤘.