Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Trabazos Servicios Y Eventos
30 notes
Trabazos Servicios Y Eventos
Spain

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Océane P
Océane P
4 years ago
3.5
Bière équilibrée, mériterait peu être plus d'affinage

Post author: Loric
Loric
4 years ago
1.5
Bouarf Trop de tout. Pas top pour une Craft....

Post author: M E S T A R I
M E S T A R I
5 years ago
2.5
Aikamoinen vaahto portteriksi. Nyt alkoi jännittämään. Hajussa vahvaa paahteisuutta, ehkä vähän palanutta. Kanelia vienosti ja kahvia. Keskitäyteläinen runko reilusti hiilihappoja. Vähän liikaakin omaan makuun. Maussa jälleen tiukkaa paahteisuutta. Sen alta maistuu hieman maltaisuutta, kahvia ja muuta mausteisuutta. Vähän makeuttakin löytyy. Humalointi kiristää leukaperissä hörpyn jälkeen. Voltit hyvin piilossa. Tässä oluessa olisi ollut ainesta hyväänkin mutta liika hiilihappo ja paahteisuus pilaavat kokonaisuuden.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
3.8
Komia etiketti. Tuoksu on paahteinen ja makeahko. Maku on pippurinen, kuiva, paahteinen, hiukan hunajainen. Pienikuplaista vaahtoa kivasti. Ihan mukava suutuntuma. Oikeastaan aika kevyt vaikka prosentteja on hupaisat 9,99% 😁 Valitettavasti en löytänyt mitään mausteita mitä tässä piti olla.. Ei ihmeitä, mutta ihan ok stoutti.

Post author: Ipanas
Ipanas
5 years ago
3.8
Kokeiluun ensimmäinen Espanjalainen tupla-porter. Ilme on todella tumma, musta, ohuella beigellä vaahdolla. Voimakas tuoksu, jossa mukana kuivaa hedelmää, suklaisuutta, paahteisuutta sekä lisäksi kaneli tulee hyvin esiin. Täyteläinen, lämmittävä, ehkä hieman jälkikatkera. Maku on sekoitus makeutta, viljaa, paahtomallasta, pähkinää, keksiä, suklaata ja kanelia. Viljaisuus ja keksin maku jäävät maistumaan pidemmäksi aikaa. Plussaa siitä että makeus ja keksin maku maistuu paremmin kun olut on hieman lämmennyt lasissa. Sopivan täyteläinen Portteri, joka on kivasti maustettu ja maku peittää hyvin vahvuuden. Ensimmäinen olut in peccatumilta ja en usko että jää viimeiseksi.