Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
I Am The Black Wizards 9.9%, Trabazos Servicios Y Eventos, Spain
8 ratings
3.3
I Am The Black Wizards
9.9% Imperial Stout

Reviews

Post author: Sombry
Sombry
3 years ago
I Am The Black Wizards, Spain
3.6

Post author: Océane P
Océane P
3 years ago
3.5
Bière équilibrée, mériterait peu être plus d'affinage

Post author: Wotanik
Wotanik
@ Beerdome
3 years ago
2.7

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
I Am The Black Wizards, Spain
3.8
Komia etiketti. Tuoksu on paahteinen ja makeahko. Maku on pippurinen, kuiva, paahteinen, hiukan hunajainen. Pienikuplaista vaahtoa kivasti. Ihan mukava suutuntuma. Oikeastaan aika kevyt vaikka prosentteja on hupaisat 9,99% 😁 Valitettavasti en löytänyt mitään mausteita mitä tässä piti olla.. Ei ihmeitä, mutta ihan ok stoutti.

Post author: Pierre T
Pierre T
@ La Bièrothèque
4 years ago
I Am The Black Wizards, Spain
4.0
Très bonne stout. Douce et même crémeuse. A goûté pour se qui n'aime pas les stout pour se refaire une idée.

Post author: Juovo
Juovo
@ Beergium
4 years ago
I Am The Black Wizards, Spain
3.8
Vaalivalvojaiset ja vapaa maanantai - In Peccatumin Heavy Stout vähän kaikenlaisella mukavalla mausteella. Lasiin kaatuu hyvin musta olut, läpi tulevat valonsäikeetkin vaikuttavat hiilenharmailta. Vaahto on syvän tumman ruskea, pienikuplainen ja vahvalle stoutille viileänä tyypillisesti häviävä, mutta piirtää oluen pinnalle hentoa kuviota ja kerääntyy ringiksi lasin ja nesteen rajalle. Tuoksu on mausteista vahvahko; kanelia, taatelia, kuivaa kaakaota, leivontasuklaata, vahvaa hunajaisuutta, kuivaa pippurisuutta. Leipäisyyttä, mallasta, kahvisuutta, kuivaa paahteisuutta, kevyttä hapokasta punaista marjaisuutta, nahkaisuutta, kevyttä liköörisyyttä ja yrttisyyttä. Maku pureutuu hyvin maltaalle, suklaisuutta, kahvia, kaakaopapua, paahteisuutta, hiilisyyttä, kanelia, yrttisyyttä, hunajaa ja siirappisuutta. Hieman tynnyrikypsytyksen kaltaista makeaa, pehmeää jalojuomaisuutta, puuta, karamellisyyttä, leipäisyyttä, makeaa mausteisuutta ja hitusen poltettakin. Jälkimaku suklainen, mausteinen, maltainen ja paahteinen. Suutuntuma keskihapokas, pehmeän keskitäyteläinen, liukas ja puraiseva katkerolta. Hyviä ovat nämä espanjalaiset kerrassaan, toinen toistaan erilaisia mutta omalla olemuksellaan hyvin toimivia - suosittelen ehdottomasti Peccatumeja.

Post author: Patou
Patou
4 years ago
2.0
Imperial stout aux épices, tout avait parfait pour moi 😉. Ben c'est raté ! Même si la harissa présente est tout à fait acceptable et n'arrache pas la tête, on ne sent que ça. si la bière était puissante, ça passerait, mais c'est tellement commun et léger que l'intérêt décroît encore plus. Une bière qui se prend pour ce qu'elle n'est pas !