Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
In Peccatum Choco Dope 9.0%, Trabazos Servicios Y Eventos, Spain
19 ratings
3.2
In Peccatum Choco Dope
9.0% Porter

Reviews

Post author: Buck
Buck
3 years ago
3.3

Post author: Océane P
Océane P
3 years ago
3.0

Post author: Loric
Loric
3 years ago
1.5
Bouarf Trop de tout. Pas top pour une Craft....

Post author: truity
truity
3 years ago
1.5

Post author: M E S T A R I
M E S T A R I
4 years ago
In Peccatum Choco Dope, Spain
2.5
Aikamoinen vaahto portteriksi. Nyt alkoi jännittämään. Hajussa vahvaa paahteisuutta, ehkä vähän palanutta. Kanelia vienosti ja kahvia. Keskitäyteläinen runko reilusti hiilihappoja. Vähän liikaakin omaan makuun. Maussa jälleen tiukkaa paahteisuutta. Sen alta maistuu hieman maltaisuutta, kahvia ja muuta mausteisuutta. Vähän makeuttakin löytyy. Humalointi kiristää leukaperissä hörpyn jälkeen. Voltit hyvin piilossa. Tässä oluessa olisi ollut ainesta hyväänkin mutta liika hiilihappo ja paahteisuus pilaavat kokonaisuuden.

Post author: Ipanas
Ipanas
4 years ago
In Peccatum Choco Dope, Spain
3.8
Kokeiluun ensimmäinen Espanjalainen tupla-porter. Ilme on todella tumma, musta, ohuella beigellä vaahdolla. Voimakas tuoksu, jossa mukana kuivaa hedelmää, suklaisuutta, paahteisuutta sekä lisäksi kaneli tulee hyvin esiin. Täyteläinen, lämmittävä, ehkä hieman jälkikatkera. Maku on sekoitus makeutta, viljaa, paahtomallasta, pähkinää, keksiä, suklaata ja kanelia. Viljaisuus ja keksin maku jäävät maistumaan pidemmäksi aikaa. Plussaa siitä että makeus ja keksin maku maistuu paremmin kun olut on hieman lämmennyt lasissa. Sopivan täyteläinen Portteri, joka on kivasti maustettu ja maku peittää hyvin vahvuuden. Ensimmäinen olut in peccatumilta ja en usko että jää viimeiseksi.

Post author: Juovo
Juovo
@ Beergium
4 years ago
In Peccatum Choco Dope, Spain
3.8
Tupla-Porter kanelilla, pähkinällä ja keksillä. Ihan mielenkiintoisen oloinen yhdistelmä, saa nähdä onko elementit kasassa. Kaatuu hyvin tummanpuhuva olut, valon edessä kevyesti keinuttelee tummahkon ruskeaa valon sädettä. Vaahto on maitosuklaan värinen, nopeahkosti pitsiseksi hunnuksi oluen pintaan tyyntyvä esiintymä. Valuu alas mitä sattuu tarttumaan lasiin. Tuoksu on ylikypsän punaisen marjainen, pehmeän pähkinäinen ja pähkinäsuklainen, muutenkin tumman suklainen, kuivan ohrainen ja keksinen, kuivan maltainen, lämpimän kanelinen, paahteinen, kevyen kahvinen ja kaakaopapuinen. Sokerista karamellisyyttä ja pihkaista siirappia, kuivan jauhoinen. Maku on mukavan pehmeän viljainen, ohrainen, täysjyväkeksinen ja maltainen. Reilusti suklaisuutta, makeaa pähkinäisyyttä, piparisuutta, kuivaa puuta tammesta. Tummaa karamellisyyttä, lakritsia, kanelia, paahteisuutta, kahvisuutta, vahvaa kaakaota ja mausteisuutta, kevyesti hedelmäisen oloista humalaa. Jälkimaku mausteinen, paahteinen, suklainen ja ohrainen. Suutuntuma lähes täyteläinen, keskihapokas, viljaisen pehmeä ja hitaasti purevan katkeroinen. Hyvin viljaisen keksisen oloinen suussa todellakin, odotusarvot poksahtaa suussa. Mukavan täyteläinen runko ja reilusti makua, hyvää on tämäkin Peccatum.

Post author: Jeppe
Jeppe
@ Pien Shop & Bar
4 years ago

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ Olutravintola Konttori
4 years ago
3.5

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ Harry's Old English Pub
4 years ago
4.0
Pullo. PE 12.09.21 Lasissa tumman musta ja valoa läpäisemätön olut. Hieno ruskea vaahto nousee niukkana vain hieman juoman pinnalle jämähtäen nopeasti kestäväksi saareksi. Tuoksu hieman makea ja sherrymäinen. Muistuttaa enemmän barley wineä. Suutuntuma yllättävän kepeä. Luumua, rusinaa, kanelia, suklaata, tummapaahteista kahvia ja pähkinää aromeissa hyvin balansoidussa sopusoinnussa. Jälkimaussa mukava alkoholin lämmin henkäys. Jälkimakua pilaa tosin aavistuksen esanssimainen maku jossa myös kahvi ja suklaa korostuu. Kokonaisuus kuitenkin hyvin maittava. Ehdottomasti maistettava olut.