Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juvan Panimo
135 ratings
Juvan Panimo
Juva, Finland

Juvalaiseen tapaan unelmat ovat isoja ja tekeminen tehokasta. Idea kavereiden kesken tehdystä oluesta lähti niin sanotusti hieman laukalle. Lopulta parinkymmenen juvalaisen kaveruksen autotalliprojektista syntyi Juvan Panimo. Oluen tekemisen taustalla olevat arvot ovat paikallisuus, laatu, ystävyys ja yhdessä tekeminen. Juvalla on maine vahvana ruoantuottajana, jonka maamerkiksi Juvan Panimo on perustettu. Juvan Panimo haluaa olla eturintamassa luomassa eteläsavolaista olut- ja panimokulttuuria sekä lisätä paikallisten oluiden tarjontaa. https://juvanpanimo.fi/ https://www.instagram.com/juvanpanimo/ https://www.facebook.com/juvanpanimo

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Sampppa
Sampppa
@ K-Supermarket, Juva
5 days ago
3.9

Post author: Sampppa
Sampppa
@ K-Supermarket, Juva
5 days ago
2.8

Post author: Heikki L
Heikki L
6 days ago
2.5
Ihan ok ipaksi, ei liian katkero

Post author: Antza
Antza
@ Ravintola Hummeripoika
10 days ago
3.5
Utuisensamea, vaaleankeltainen olut. Sitruksinen, hedelmäinen, eksoottista hedelmää, sitruunankuorta, greippistä katkeroa. Todella erinomainen ja runsas hedelmäinen makukavalkadi. Harmittavasti suutuntuma on aivan liian hiilihappoinen mikä pilaa tunnelman. Ehkä nyt vähän turhan lempeästi rankaisen siitä pisteissä, koska juvalaiset ovat saaneet niin erinomaisen makuisen oluen aikaan.

Post author: Oluenystävä
Oluenystävä
10 days ago
3.4

Post author: Erikoismies
Erikoismies
26 days ago
3.2

Post author: Haiminperkele
Haiminperkele
@ Juvan panimo
1 month ago
3.5
Oluen makuinen olut. Tää on sellanen aika perus bulkki+1, eli pikkasen normi lagereita parempi ainakin omaan suuhun, ehkä hieman raikkaampi. Ei maata mullistava, mutta perusvarma.

Post author: Haiminperkele
Haiminperkele
@ Juvan panimo
1 month ago
4.1
Oikein raikas ja hedelmäinen ipa. Hedelmämehun näköistä ja hedelmämehun makuista. Maltaisuus maistuu kivasti jälkimaussa. Kyllä Juvalla osataan ihan hyviä oluitakin tehdä.