Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juvan Panimo
120 arviota
Juvan Panimo
Juva, Finland

Juvalaiseen tapaan unelmat ovat isoja ja tekeminen tehokasta. Idea kavereiden kesken tehdystä oluesta lähti niin sanotusti hieman laukalle. Lopulta parinkymmenen juvalaisen kaveruksen autotalliprojektista syntyi Juvan Panimo. Oluen tekemisen taustalla olevat arvot ovat paikallisuus, laatu, ystävyys ja yhdessä tekeminen. Juvalla on maine vahvana ruoantuottajana, jonka maamerkiksi Juvan Panimo on perustettu. Juvan Panimo haluaa olla eturintamassa luomassa eteläsavolaista olut- ja panimokulttuuria sekä lisätä paikallisten oluiden tarjontaa. https://juvanpanimo.fi/ https://www.instagram.com/juvanpanimo/ https://www.facebook.com/juvanpanimo

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Antza
Antza
@ S-market Mikkeli
16 days ago
3.5
Utuisen samea, meripihkan värinen olut. Reilu valkoinen vaahto. Maltainen, greippinen, hedelmäinen. Rukiin tuomaa mausteisuutta. Jälkimaussa vähän jopa limppumaista ruista, greippiä, hedelmää.

Post author: Jarno T
Jarno T
@ After Bar
1 month ago
3.0
Juvan panimon uutuus, joka muutaman vkon ollit jo saatavilla. Vasta nyt sain itselleni mahdollistettua maistamisen. Oluessa on mukava tuoksu, houkutteleva ja kivasti myös tuoksussa maltaista vivahdetta. Kaatuu ammattilaisen käsissä kauniisti lasiin, muodostaen hienon vaahtokukkasen. Maku on miellyttävä ja mielestäni hienosti tasapainoinen olut kaatuu kurkkuuni. Hyvä onnistuminen Juvan panimon kolmanneksi olueksi, toivotaan tason ja laadun pysyvän tällä tasolla, hienoa.

Post author: Slugathor
Slugathor
1 month ago
3.3

Post author: Antza
Antza
@ S-market Mikkeli
1 month ago
3.3
Utuinen, kullankeltainen olut ei juuri vaahtoa. Tuoksu sitruksinen, maltainen. Maku sitruksinen, maltainen, mausteinen. Aika reilusti katkeroa jälkimaussa.