Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juvan Panimo
123 ratings
Juvan Panimo
Juva, Finland

Juvalaiseen tapaan unelmat ovat isoja ja tekeminen tehokasta. Idea kavereiden kesken tehdystä oluesta lähti niin sanotusti hieman laukalle. Lopulta parinkymmenen juvalaisen kaveruksen autotalliprojektista syntyi Juvan Panimo. Oluen tekemisen taustalla olevat arvot ovat paikallisuus, laatu, ystävyys ja yhdessä tekeminen. Juvalla on maine vahvana ruoantuottajana, jonka maamerkiksi Juvan Panimo on perustettu. Juvan Panimo haluaa olla eturintamassa luomassa eteläsavolaista olut- ja panimokulttuuria sekä lisätä paikallisten oluiden tarjontaa. https://juvanpanimo.fi/ https://www.instagram.com/juvanpanimo/ https://www.facebook.com/juvanpanimo

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Haiminperkele
Haiminperkele
@ Juvan panimo
8 days ago
3.5
Oluen makuinen olut. Tää on sellanen aika perus bulkki+1, eli pikkasen normi lagereita parempi ainakin omaan suuhun, ehkä hieman raikkaampi. Ei maata mullistava, mutta perusvarma.

Post author: Haiminperkele
Haiminperkele
@ Juvan panimo
8 days ago
4.1
Oikein raikas ja hedelmäinen ipa. Hedelmämehun näköistä ja hedelmämehun makuista. Maltaisuus maistuu kivasti jälkimaussa. Kyllä Juvalla osataan ihan hyviä oluitakin tehdä.

Post author: Haiminperkele
Haiminperkele
@ Juvan panimo
8 days ago
4.0
Lasiin valuu sameahko ipa runsaalla vaahtokukalla, joka ei tahdo kadota minnekään. Tuoksu: Sitruksisen ja hedelmäisen ipamainen. Edelleenkään en näistä ihan hirveästi osaa nenän perusteella. Ensipuraisu: Humalainen, mutta kesäisen raikas ipa. Kiva maltainen jälkimaku joka laskeutuu kevyesti suun perukoille. Overall mielipide: Aika perusvarma ipa, kuitenkin kiva raikas sitruksinen tuulahdus, lopussa humalaisen maltainen jälkimaku. Tämä sopii varmasti nautittavaksi jääkylmänä - kuumana kesäpäivänä.

Post author: Tomi O
Tomi O
@ S-market Juva
15 days ago
3.4

Post author: Antza
Antza
@ S-market Mikkeli
28 days ago
3.5
Utuisen samea, meripihkan värinen olut. Reilu valkoinen vaahto. Maltainen, greippinen, hedelmäinen. Rukiin tuomaa mausteisuutta. Jälkimaussa vähän jopa limppumaista ruista, greippiä, hedelmää.