Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Panimo HIMO
5125 notes
Panimo HIMO
Pirkkala, Finland

Himo on panimo. Himo on K-Citymarket Pirkkalan sydämessä sykkivä, täysin itsenäinen pienpanimo, joka tekee olutta into. himolla. Panimo Himon lähtökohta on panna olutta lokaalin globaalisti, eli vaikka olemme 100-neliöinen käsityöläispaja hypermarketin olutosaston ikkunoiden takana, niin haluamme luoda ISOJA sekä kansainvälisiä makukokonaisuuksia olutmielisille – niin tölkkiin, pulloon, kegiin kuin growleriinkin. Kiitos Himon, KCM Pirkkala on Suomen ensimmäisiä maitokauppoja, jotka saavat myydä marketin seinien sisältä olutta ulos aina 12 prosenttiin asti. Juo HIMOSI.

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Lauri
Lauri
@ HIMO Panimomyymälä
2 hours ago
4.2
Oranssisen ja tummahkon ruskeaa ja sameaa. Lähes olematon vaahto. Tuoksu makean maltainen ja viljainen, runsaan katajaisen aromaattinen, havuinen ja pihkainen sekä kepeän hedelmäinen. Maku maukkaan, makean ja kevyen karamellisen maltainen, topakan pihkainen, havuinen ja katajaisen aromaattinen, kevyen ja makeahkon banaaninen, esterinen ja sekä lähes katkeraton. Hyvät ja kohtuullisen tasapainoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen, pehmeähkö ja lähes hiilihapoton. Oikein maukas ja pelottavan helposti juotava, vaikkakin aikaisempaa hieman katajaisempi ja mausteisempi sahti. Erinomainen ruokaolut!

Post author: Willy
Willy
@ K-Citymarket Pirkkala
5 hours ago
3.5
Lajissaan todella hyvä. Kaikki tasapainossa.

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Lähiruokatori Heila
8 hours ago
3.5

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ HIMO Panimomyymälä
9 hours ago
4.0
Ascension Day. And a beer. Looks cloudy, pale yellow. The carbonation is a tad spritzy and manages to kick out a two-finger fluffy head. The foamy crown is retained for quite a long time as an impressive billowy lace ring and haze. The scent doesn't offer much. If anything. It's really oppressed. Maybe a suggestion of wheat malt is what I can legitimately say that I spot there. But that's it. 💬 Okay, I revert to the fragrance later when the head is more or less history. Now the scent gives a cocktail of wheat malt and lemon pulp. The taste, fortunately, serves several nuances: relatively powerful lemon zest, wheat malt, faint coriander seed and an unbeatable salty twist. Relatively basic but beautifully style compatible. Nothing extra here. The body is light. At least. The finish offers the same few components as what I pick first on the tongue. Freedom for few when you sip the aftertaste; money reigns, justice falls, burn the world; salt the earth; we all pay greed's mighty toll. The mouthfeel is superzesty, refreshing, summery, smooth and even marginally herbal. The salt tingles timidly on the tastebuds, giving a mineral feeling. Clean and balanced. Good stuff!

Post author: Willy
Willy
@ K-Citymarket Pirkkala
12 hours ago
3.5
Oikein asiallinen sour. Menee aamupalamehusta hyvin.

Post author: Jukka K
Jukka K
23 hours ago
0.5
Ei yhtään omaan makuun. Kahvi on hyvää. Olut on hyvää. Tämä ei.... Ensimmäinen ajatus oli flashback nuoruudesta. Tuki joskus ehkä hörpättyä tölkistä jonne joku roadman oli tiputtanut juuri tupakantumpin 🙈 Maistuu lähinnä kylmältä kahvilta. Olut ei omaan suuhun maistu.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaari
1 day ago
3.7

Post author: Thyy
Thyy
@ HIMO Panimomyymälä
1 day ago
2.8
Olut on väriltään oljenkeltainen ja vaahtoa kertyi reilun parin sormellisen verran. Tuoksu on rapsakan raikas sekä maltainen. Maku on rapsakan raikas hivenen aromikas olut!

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
2 days ago
4.3
No nyt! Kerrankin todella hyvä olut Himolta. On tätä odotettukin. Heti kun saa lasiin tulee tosi intensiivinen raikkaan humalamehun tuoksu. Suutuntuma on kuivahko, raikas, kevyehkö ja mehuinen. Maku on tosi tuoreen oloista humalatykittelyä. Paljon trooppisia hedelmiä. Hieman runko ontuu, mutta ei se pahasti häiritse. Dokabiliteetti on todella hyvä.

Post author: Ville H
Ville H
@ K-Supermarket Muurame
3 days ago
3.3