Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
G Livelab Sour 5.2%, Panimo HIMO, Finland
8 notes
3.1
G Livelab Sour
5.2% Sour / Wild Ale
Himon ja G Livelab Tampereen yhteistyö saa jatkoa tällä 5,2-prosenttisella fruited sourilla. Makumaailma on G-keikkapaikan toiveiden mukaisesti pirteän marjainen ja mehujäämäisen raikas. adjunkitit: vadelma, mustikka, lime, vanilja Juo kaljaa, kato keikkoja.

Avis

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
1 day ago
G Livelab Sour, Finland
3.4
Ihan jees vaahto kun Sour kyseessä. Väri on kuin karpalomehua. Sameaa ja punaista. Tuoksussa vadelma ja vanilja pinnassa. Sitten kirpeää sitrusta. Raikas ja helppo mehu sour. Vadelmia, limeä, vaniljaa. Kohtuu hapan mutta ei överi. Kuin laihaa kuivaa mehua. Ihan jees mutta pliisu silti. Janoon kyllä uppoaa. Raikas kuin mikä. Mikään ei ärsytä. Veto kamaa. Ohut runko kylläkin.

Post author: Hessu  V
Hessu V
2 days ago
2.4

Post author: Mirdo
Mirdo
8 days ago
2.5
Paksuhkoa tölkistä kaataessa, maku jää kuitenkin aika mitäänsanomattomaksi

Post author: Jnila
Jnila
@ Panimo Himo
9 days ago
G Livelab Sour, Finland
3.4
Kuningatarsekoitus pienellä vaniljalla tuoksun puolesta Kepoisa, marjamehumainen, hivenen vaahtoinen Happamuus tulee vähä jälkipotkuna herukkaisesti. Pehmeys tullee vaniljasta. Tavallaa raikas, mutta toisaalta tollanen marjamäski tulee melko voimakkaana päälle ollen semmonen mehutunkkainen. Joo.

Post author: Willy
Willy
@ K-Citymarket Pirkkala
11 days ago
G Livelab Sour, Finland
3.5
Oikein asiallinen sour. Menee aamupalamehusta hyvin.

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
20 days ago
G Livelab Sour, Finland
2.8
Tumman kirsikkaisen ja vadelmaisen punaista ja sameaa. Runsas, pinkki ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu runsaan, makean ja hapahkon marjaisa (vadelmaa, viinimarjaa), vihreän lehtinen sekä hieman kummallisen käyneen tunkkainen. Maku makeahkon ja hapahkon marjainen (vadelmaa, mustikkaa), happaman ja runsahkon greippinen, kevyen vaniljainen, vihreän lehtinen, hieman pesuainemainen sekä lähes katkeraton. Melko hyvät ja tasapainoiset, mutta kepeähköt maut. Suutuntuma on kevyt, kuivakka ja vähähiilihappoinen. Kohtuullisen maukas, mutta melko laimea ja outoja vivahteita sisältävä sour. Ei panimon parasta osaamista.

Post author: Repanderi
Repanderi
@ HIMO Panimomyymälä
21 days ago
G Livelab Sour, Finland
3.0
Ei nyt niin sour mut hyvä.

Post author: ainokainen
ainokainen
@ HIMO Panimomyymälä
21 days ago
G Livelab Sour, Finland
2.8
nyt on kyllä omaan suuhun vähän liian laimee.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
23 days ago
G Livelab Sour, Finland
3.9
Jännittävä tapaus. Tuoksu on jännä ja ensin mietin onko tässä lakritsia, mutta eihän sitä ole. Maussa on raikas. Kulmat pyöristetty, mutta todella juotava ja raikas.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Hophaus Kuopio
23 days ago
G Livelab Sour, Finland
3.3
HIMO-tastingin neljäs. Vahva tuoksu, tumman marjainen ja vähän ehkä jopa savuinen. Pehmeä ja samalla pirskahteleva sour. Kevyt, hieman mehujäämainen kokonaisuus. Happamuus myös aika kevyellä tasolla. Vanilja hieman makeuttaa taustalla. Mustikka ja vadelma toimii, limestä ehkä tuo pirskahtelu ja pieni happamuus. Ihan hyvä makumaailma, mutta kokonaisuus jää pliisuksi ja laimeaksi, sellainen hieman laimeaksi lantrattu mehu.