Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Saue Õlleköök OÜ
40 notes
Saue Õlleköök OÜ
Estonia


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ SIP
2 years ago
2.6
Samea paksu ruskea. Kevyitä pieniä hiivahippuja seassa. Sormen vaahto, 3mm reunus, puolen sormen pitsi. Todella sourmainen ja viinimäinen sekä glöginen tuoksu. Pohjalla ruskeita hiivahippuja. Maku rypäleiden, katkeroinen, kuivakka, kaarnainen, valkoherukkainen. Kuitenkin hieman vetinen. Erikoinen hieman metallinen. sävy. Maltaat nousevat keskellä, herukkaista sävyä, myös hiivaa, leipäisyyttä, tuoreen lehtipuista humalaisuutta. Persiljainen rautainen vääntö. Valkoherukkaviinimäskiä. Outoa, mutta selkeää penisiliinimäisyyttä. No hyvää ja huonoa. Vähän erilainen. Vaatisi juustoja tms. rinnalle.

Post author: Harala
Harala
@ Sip Veini- ja Õllepood
2 years ago
4.0
Hyvässä Bourbon vadissa on ollut ainakin tuoksun perusteella. Eikä maussakaan ole tynnyrin puolesta valittamista. Paahteisuus, kevyt kahvi ja suklaa johdattelee loppu liun lakritsan suuntaan. Hapokkuus melko matala. Suutuntuma jää hieman vajaaksi keskitäyteläisestä ja jälkimaku jotenkin hennoksi.

Post author: Mika A
Mika A
@ Uba ja Humal
3 years ago
1.4
Lähes musta, järjetön vaahto. Tuoksu on tuhkainen, suklainen ja hiivainen. Makua ei meinaa saada irti kun happoja on niin järjettlmästi vaikka niitä yrittää kuinka heilutella pois, niin silti niitä piisaa. Suklaata ja hiivaa lähinnä maussa. Siinäkin suklaata sen verran että pääsee mainitsemaan. Eipä ole häävi tuotos.

Post author: Harala
Harala
@ Uba ja Humal
4 years ago
3.0
Tuoksu on kevyen paahteinen ja aavistuksen hiivainen. Suutuntuma on melko ohut, mutta luvattua suklaata löytyy ja paahteisuutta. Varsinkin jälkimaussa paahteisuuden sijasta voisi melkein puhua palaneisuudesta. Happoa on yllättävän runsaasti.

Post author: Aapo S
Aapo S
4 years ago
3.6
Tästä panimosta en ole ennen kuullut. Täytyy tutustua lisää. Kevyt vadelmapirtelö.

Post author: Neuvotota
Neuvotota
4 years ago
1.3
Ei o kyl millään tavalla hyvä. Tosi tunkkainen ja pistävä jälkimaku