Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
UX Brew
13 arviota
UX Brew
Brazil

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Beerdome
2 years ago
3.8

Post author: Jukka A
Jukka A
3 years ago
3.5
Kermatoffeeta, pähkinää ja kahvia. Erittäin hapokas ja öljyinen suutuntuma. Erittäin hyvä

Post author: NaeZae
NaeZae
3 years ago
4.3
Pehmeän Machiatomainen, kevyen Tonkainen, paksu suklainen makunautinto. Kertakaikkiaan loistava kaffe Stoutti.

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Beerdome
3 years ago
4.2

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
3 years ago
4.0
Mehumaisen samea, vaaleankeltainen olut. Höttöinen valkoinen vaahto katoaa nopeasti. Tuoksussa eksoottista hedelmää, appelsiinia, sitruunaa. Hieman pistävä. Maku on hedelmäsalaattia. Vähän tasapaksu, mitään ei nouse erityisesti esille. Kevyesti havuista katkeroa. Ehkä vähän tylsä mutta todella miellyttävä ja tasapainoinen. Voltit ei tunnu. De Biertonne Summum -joulukalenteri 4.12.2020 Ja maapiste brasilialaisesta oluesta. Voisin juoda toistekin.

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
3 years ago
4.0
Joskus juoneena Brassi bulkkiolutta niin tämä on täysin eri makumaailmasta. Kevyt sitruksinen maku josta löytyy ipamaista humalointia juuri sopivasti.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
3.7
Joulukalenterin luukku 4. Enpä muista olenko aikaisemmin edes maistanut Brasilialaista olutta, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Olut on täysin samean keltainen, ohuella valkealla vaahtokerroksella. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, sitruksisen, appelsiininen, ananaksinen, aprikoosinen, hieman humalainen ja aavistuksen havuinen. Runko on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja katkeroisen makea. Maussa on sitrusta, appelsiinia, greippiä, mangoa, aprikoosia, ananasta, karamellia, humalaa ja aavistus havuja. Ihan kohtuullinen DIPA, mutta ehkä hieman turhan yksipuolinen. Hieman enemmän katkeropainotteinen, mitä aluksi olisin uskonut ja tämä sopisi siinä mielessä myös tosi hyvin vaikkapa hellejuomaksi, koska se pysyy myös kohtuullisen raikkaana.