Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Quarantine #3.0 7.7%, UX Brew, Brazil
7 notes
3.6
Double Quarantine #3.0
7.7% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
3 years ago
4.0
Mehumaisen samea, vaaleankeltainen olut. Höttöinen valkoinen vaahto katoaa nopeasti. Tuoksussa eksoottista hedelmää, appelsiinia, sitruunaa. Hieman pistävä. Maku on hedelmäsalaattia. Vähän tasapaksu, mitään ei nouse erityisesti esille. Kevyesti havuista katkeroa. Ehkä vähän tylsä mutta todella miellyttävä ja tasapainoinen. Voltit ei tunnu. De Biertonne Summum -joulukalenteri 4.12.2020 Ja maapiste brasilialaisesta oluesta. Voisin juoda toistekin.

Post author: Marko
Marko
3 years ago
4.1

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
3 years ago
Double Quarantine #3.0, Brazil
4.0
Joskus juoneena Brassi bulkkiolutta niin tämä on täysin eri makumaailmasta. Kevyt sitruksinen maku josta löytyy ipamaista humalointia juuri sopivasti.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
3.7
Joulukalenterin luukku 4. Enpä muista olenko aikaisemmin edes maistanut Brasilialaista olutta, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Olut on täysin samean keltainen, ohuella valkealla vaahtokerroksella. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, sitruksisen, appelsiininen, ananaksinen, aprikoosinen, hieman humalainen ja aavistuksen havuinen. Runko on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja katkeroisen makea. Maussa on sitrusta, appelsiinia, greippiä, mangoa, aprikoosia, ananasta, karamellia, humalaa ja aavistus havuja. Ihan kohtuullinen DIPA, mutta ehkä hieman turhan yksipuolinen. Hieman enemmän katkeropainotteinen, mitä aluksi olisin uskonut ja tämä sopisi siinä mielessä myös tosi hyvin vaikkapa hellejuomaksi, koska se pysyy myös kohtuullisen raikkaana.

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ De BierTonne
3 years ago
Double Quarantine #3.0, Brazil
3.9
Sitruksen voimakkaasta puraisusta huolimatta hyvinkin pehmeä ja mehukas herkku. Kuivahko jälkimaku yllättää. Ehdottomasti jatkoon.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
3 years ago
3.7
Mukavan mehuisa. Sitruksia ja tyyliin sopiva kevyt katkero. Ei varmaan kovin usein tule Brasilialaisia juotua. Hyvää settiä. De Biertonne Summum #4.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ De BierTonne
3 years ago
Double Quarantine #3.0, Brazil
3.8
Taitaapa olla ensimmäinen brasilialainen olut omalle kohdalle. Melkoinen sitruspommi sieltä tulee, ehkä jopa liiaksikin omaan makuun. Mehuisuutta löytyy ja kokonaisuutena kaikki kunnossa.