Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Turning Point Beer
34 Bewertungen
Turning Point Beer
United States

Ist das deine Brauerei?
Registriere deine Brauerei GRATIS und behalte die Kontrolle darüber, wie dein Unternehmen bei Pint Please präsentiert wird!
Registriere deine Brauerei

Bewertungen

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
4 months ago
3.6
Ahoi Ahai lasissa, myönnän todella väsynyt aloitus. Juuri siitä syystä tämä teksti onkin kirjoitettu väsyneen isin lukunurkkauksessa. Lasiin kaatuu samean keltainen juoma, tuoksussa sitruunaa ja jotain voimakasta spirittiä.. vaahto on noin sormen paksuinen ja katoaa pian. Maussa vahva sitruuna läsnä, myös hunajamelonia, hunajaa, alkoisuutta, paljon alkoisuutta, jotain pimeän voimaa mikä kumpuaa suoraan Seppo Ilmarisen pajalta sekä ripaus greippimäisyyttä ja appelsiinin kuorta. Jälkimaussa vähän turhan pistävä katkeroinen tunnelma. Tässä on kyllä ainesta kovempaankin pistesaldoon, mutta jää vähän piippuun. Vahva musa suositus: Popeda - Tähtisadetta "Sua kiehtoo myös musta magia No niin, vavistaas taas Ja sä rakastat kovia huumeita Ainaskin kepua ja kossua, joo Nyt lähti, tieksä mä oon tähti Tosi rela ja beibi, beibi, beibi mikä mela Ou jee (ou jee) näin tähtisade ropisee Jee (jee) , ou jee (ou jee) Kun läskikasa tutisee"

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
4 months ago
3.4
Kaikkea ne Jenkeissä keksii eli Gose joka sisältää elektrolyyttejä, testataan Padelin palautusjuomana 👍 Väri myös hauskan sininen 💙 Aika veikeän makuinen ja suht matalahiilihappoinen eli uppoaa nopeasti 👌 Löytyy myös Gosen suolat.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
4 months ago
4.0
Reilunsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean keltaisen valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu kepeän sitruksisen appelsiinisen pajuisen mehuisen kepeältä ja maistuu kepeän rapsahtavan greippisen pihkaisen pajuisen lempeän lupsakalta, neljä bojoa. PE: ei ol, tölkitetty: ei näy.

Post author: Stringer B
Stringer B
4 months ago
3.6

Post author: Sir L
Sir L
@ Hoptimaal
5 months ago
3.6
Kalenterin #1 luukku #7.

Post author: Thyy
Thyy
@ Pien Webshop
5 months ago
3.5
Pien Webshopin (Black) Beer Friday Mystery Box olut #4/17. Olut on väriltään turkoosinvihreä ja lähes vaahdoton olut. Tuoksu on vadelmainen ja urheilujuomista tuttua tuoksua. Maku on vadelmainen, hivenen suolainen sekä hapan Mielenkiintoinen olut! Ei tietoa päiväyksistä...

Post author: Thyy
Thyy
@ Pien Webshop
5 months ago
3.3
Pien Webshopin (Black) Beer Friday Mystery Box olut # 2/17. Oluessa ei ole mitään päiväyksiä tölkin pohjassa näkyy vain numero 03 sekä sininen läiskä. Olut on väriltään samean keltainen ja vaahtoa kertyi sormellisen verran. Tuoksu on sitrushedelmäinen. Maku on sitruksinen, alkoholi maistuu läpi, kitkerä jälkimaku!