Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Octopi Brewing
15 ratings
Octopi Brewing
United States

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Webshop
1 year ago
4.0
Livahti mökillä höpötellessä, joten ei kovin syvällisiä tästä. Makea tuntu olevan ja vaahterasiirappia, kahvia, suklaata ja paahdetta oli. Oikein mukava, mutta ei mitään ihmeellistä.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
2 years ago
3.4
Jaffankeltainen, samea olut nopeasti häviävällä vaahdolla. Tuoksussa on humalaa ja sitrusta. Olut on kevyt, hapokas, kuiva ja raikas. Mausta löytyy hedelmää, katkeroa, sitrusta, mallasta ja yrttiä. Humalavoittoinen ipa. Mukava ja helppo ipa. (2+7+3+8+14=34) 3,4

Post author: Tanja
Tanja
@ Extreme Beers
2 years ago
4.0
Tuoksuu pähkinä jäätelöltä. Maussa kahvia ja lisää pähkinää. Pehmeä, alkoholista ei tietoakaan.

Post author: Tanja
Tanja
@ Extreme Beers
2 years ago
3.5
Tuoksultaan hyvin hapan. Marjamehun värinen vaaleanpunaisella vaahdolla. Marjaisen hapokas, mutta samalla hilloisen makeahko. Tuoreluumuinen mehupläjäys.

Post author: Tanja
Tanja
@ Extreme Beers
2 years ago
3.5
Tuoksussa tonnikaupalla makeaa toffeeta, vaniljaa ja suklaata. Makea, muttei ihan niin makea kuin tuoksusta olisi olettanut, mikä on vain hyvä tässä tapauksessa. Myös maussa hyvin toffeeta ja maitosuklaata, sekä hieman kahvia ja vaniljaa. Alkoholi pysyy aisoissa ihan kiitettävästi. Hieman kitkerä jälkimaku, mutta ihan ok jälkkäri stout.

Post author: Andy
Andy
@ Systembolaget Oskarshamn
2 years ago
4.0
Bra beska och ordentligt fruktig!

Post author: James Š
James Š
@ James' House
2 years ago
3.8
An imperial milk stout with huge fresh coffee aromas and hints of maple Yaris sweetness. Switching over in the taste it’s the maple syrup sweetness that dominates with background coffee notes. A slight bitterness is evident, mildly offsetting the sweetness. It’s full bodied, rich and smooth. The alcohol is well hidden. I like it, but don’t think I could drink a lot of it .

Post author: Mikko P
Mikko P
@ De BierTonne
2 years ago
3.3
Tässäpä teille jälkiruokaolut. Hyvää ja makeaa.

Post author: Nahka-asa
Nahka-asa
@ Kihøskh
2 years ago
4.0
No nyt on makea tuoksu. Siirappia, suklaata, vaniljaa ja lievää kahvista paahteisuutta. Kunnon pastry-kamaa luvassa. Maku on silkkaa siirapin ja suklaan dominointia. Tuntuu, että taustalla on älyttömästi kaikkee - luultavasti tulee esiin lämmetessä vähä enemmän. Suutuntumaltaan yllättävän "kevyt" kuvittelin, että olisi siirappimaisempi. Ei lainkaan hassumpi tuotos. Suoraan jälkiruokapöytään tän vois laittaa tarjolle.