Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Maple Imperial Morning 11.0%, Octopi Brewing, United States
5 betyg
3.7
Double Maple Imperial Morning
11.0% Imperial / Double Milk Stout

Recensioner

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Webshop
2 years ago
Double Maple Imperial Morning, United States
4.0
Livahti mökillä höpötellessä, joten ei kovin syvällisiä tästä. Makea tuntu olevan ja vaahterasiirappia, kahvia, suklaata ja paahdetta oli. Oikein mukava, mutta ei mitään ihmeellistä.

Post author: Océane P
Océane P
@ La Bièrothèque
3 years ago
5.0
Excellent

Post author: James Š
James Š
@ James' House
3 years ago
Double Maple Imperial Morning, United States
3.8
An imperial milk stout with huge fresh coffee aromas and hints of maple Yaris sweetness. Switching over in the taste it’s the maple syrup sweetness that dominates with background coffee notes. A slight bitterness is evident, mildly offsetting the sweetness. It’s full bodied, rich and smooth. The alcohol is well hidden. I like it, but don’t think I could drink a lot of it .

Post author: NaeZae
NaeZae
3 years ago
Double Maple Imperial Morning, United States
4.0

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Double Maple Imperial Morning, United States
4.3
Uusi olut pinttiin ja samalla uusi panimo itselle. Octopi brewingin kahvipavuilla ja vaahterasiirapilla maustettu imperial milk stout. Tölkitetty 02/07/20. Miellyttävä tuoksu, jossa vastajauhettuja kahvipapuja, pehmeää maitosuklaata ja makeaa vaahterasiirappia. Maussa tuoksua enemmän vaahterasiirappia, mutta muuten mukavan kahvinen makuelämys. Kohtuu makea, mutta kevyt kitkeryys tukemassa, ihan tasapainoinen kokonaisuus. Suutuntuma on runsas ja sulava, aavistuksen tahmea, kevyt hiilihapotus ja melko täyteläinen. Alkoholi petollisen hyvin taas piilossa. Melkoinen jälkkäriherkku taas, kahvinen ja siirappisen makea imperial milk stout. Aika tasapainoinen ja helposti juotava, tosin ei oikein tarjonnut mitään uutta kuitenkaan, mutta tällainen makuyhdistelmä iskee aina.