Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brothers Brew Team
3 arviota
Brothers Brew Team
Bulgaria

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Pasmo
Pasmo
5 years ago
3.6
Täysin musta olut suurikuplaisella vaaleanruskealla vaahdolla, joka valitettavasti laskeutuu lasin reunoille hyvin nopeasti. Tuoksussa heti vadelmaa ja maitosuklaata. Paahteisuutta sekä loraus kahvia. Hieman konvehdinomainen tuoksu. Tyypillinen stout peruselementeiltään. Paahtunutta mallasta ja kahvisuutta. Pientä mausteisuutta. Lakritsaa. Vadelmaa oluessa ei ole ainoastaan nimeksi - aito, aavistuksen hilloinen marjaisuus on esillä alusta loppuun. Kuiva, hapokas ja vähän katkera loppumaku. Suutuntuntuma on aika ohut huolimatta siitä, että alkoholia löytyy yli 8 tilavuusprosenttia. Join oluen ehkä hieman liian lämpimänä, sillä alkoholi maistuu hieman läpi. Ihan mukava tuttavuus!

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Averi Craft Beer Shop
5 years ago
2.3
Puolen sormen nopea vaahto. Samea oranssihtavan keltainen väri. Simamainen tuoksu, joka alkuun vähän pistävä, mutta taittuu hedelmäisemmäksi. Alkuun rusinaa, lopuksi ylikypsää mangoa. Maku yht aikaa hieman vetinen, että kuivan hedelmäinen. Hedelmäisyys kuitenkin jää hapokkuuden jalkoihin. Päällimmäisenä ananas ja raaka aprikoosi. Katkerot nousevat hyvin lopussa. Maku lupailee, muttei anna. Maku jää pahoin vajaaksi. Hedelmiä tarttisi lisää. Katkerot kuitenkin hyvät.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Averi Craft Beer Shop
5 years ago
3.7
Väri samea, hitusen punertava keltaoranssi. Vaahto nopea yhden sormen paksuinen. Tuoksu persikkaa, rypälettä, viinimarjaa sekä sen lehteä. Vaaleanruskeat hiivahiutaleet leijuvat pohjalla ja sen tuntumassa. Maku alkuun monipuolista sitrusta: limeä, greippiä ja mandariinia. Punaista viinimarjaa maun keskellä. Takana myös hieman miedosti valkopippuri. Maku todella hapan. Aluksi maku hitusen laiha, mutta kehittyy hyvin edetessä. Greippisyys sekä mandariinisuus korostuvat uudelleen lopussa. Melko kiva, sopivan hapan, katkerot oivat. Tosi paljon hyvää, mutta ensipuraisun vaimeus vähän verottaa. Loppua kohden hyvä. Jotain tästä kuitenkin puuttuu.