Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brännland Cider
6 ratings
Brännland Cider
Sweden


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Esko N
Esko N
@ Systembolaget Storgatan Luleå
3 months ago
4.5
Ihana pullo pitkään säilöttynä. Piti korkata jonku rajapyykin yhteydessä mutta tiiä koska kuolo vie, joten veetään nyt. Meripihkan sävyinen paksun oloinen neste. Tuoksussa reilusti puuta, vähän konjakkimainen tuoksu. Lisäksi tuoskussa pistävää omenaa. Maku on erinomainen. Aluksi alkoholi pistää mutta nopeasti kirpeä ja samalla makea omena ottaa pääroolin. Makeutta on ihan reilusti mutta ei kuitenkaan kokonaisuuteen nähtynä liikaa. Omenan kirpeys on mainiota. Puun pehmeät aromit täydentää kokonaisuutta kivasti. Jälkimaku on hieman hilloinen mutta kivan kirpeä. Maun liepeiltä on lyödettävissä myös vanilijasta pyöreyttä. Mahtavaa tavaraa.

Post author: Ltn. NaCl
Ltn. NaCl
1 year ago
3.5
Puolikuiva premiumsiideri Ruotsista. Oma pullo vietti kellarissa ehkä turhankin pitkään, mutta hyvä tuhti viinimäinen siideri. Omenamehumainen alku, tuhti ja maanläheinen keskiosa ja valkkari/stillisiiderimäinen loppu. Varmasti olisi ollut parempi ja freshimpi lyhyemmällä säilytyksellä.

Post author: Esko N
Esko N
@ Systembolaget Haparanda
2 years ago
4.5
Maistelu #2500 ja hieman erikoisempaa lasiin. Brännlandilta tuli maistettua jonkin muun vuosikerran jääsiideri joskus, mutta tämä 2019 on ensimaistossa nyt. Liki hapoton neste on kultainen, omenamehun sävyinen. Tuoksu on omenainen, makeahko ja siinä on hieman tynnyristä ja puista aromia. Maku on kokonaisuutena hyvin makea mutta ei kuitenkaan liian raskas tai tunkkainen. Herkullista omenaa on erittäin tuhdisti, mainio maku kertakaikkiaan. Jälkimaussa mahtava hapokkuus pääsee myös oikeuksiinsa. Puiset aromit on tuo syvyyttä makuun mutta kovin vahvoja ne ei ole. Laadukas tuotos, parhaimpia jääsiidereitä, mitä on tullut maistettua. Pieni miinus alkupuolen aavistuksen liiallisesta sokerisuudesta.

Post author: Ltn. NaCl
Ltn. NaCl
4 years ago
3.6
Aidon (hapan)omenainen, joskin jälkimaku makea. Sopii hyvin valkkarin korvikkeeksi ruokajuomana tai kesäiseen lipittelyyn.

Post author: Esko N
Esko N
@ Systembolaget Pajala
5 years ago
5.0
Täysin kirkas, meripihkan värinen jääsiideri tai ehkä paremmin hedelmäviini. Tuoksussa kirpeää omenaa sekä valkoviinimäisyttä. Yleensä maistamani siiderit ovat olleet liika makeita ja siten tunkkasia (paljoa ei ole tullu maisteltua). Tämä ei ole. Maku on aivan upea. Omena(tiiviste) on vivahteikas ja maistuva, yhtä aikaa makea ja happaman kirpeä. Maku on tavattoman raikas koko kestonsa ajan. Kokonaisuus on kirpeän valkoviinimäinen mutta kuitenkin selkeästi siiderimäinen. Kallista on mutta tavattoman hyvää.