Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mallassepät
Verified brewery icon
Vérifié
19168 notes
Mallassepät
Naantali, Finland

Débloquez l’autocollant Mallassepät en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Naantalin Eeppinen IPA en notant la bière Naantalin Eeppinen IPA dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Double Or Nothing en notant la bière Double Or Nothing dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Pint Please Double NEIPA en notant la bière Pint Please Double NEIPA dans l’application Pint Please !
Me olemme Mallassepät – intohimoisia olutharrastajia, jotka muuttivat harrastuksensa menestyväksi pienpanimotoiminnaksi. Haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla vain laadukkaimpia tuotteita. Maailma on täynnä keskinkertaisia oluita, niitä emme halua lisää. Uskomme että oluella on aina oltava luonnetta, sen on oltava loppuun asti hiottua mutta myös rajoja rikkovaa. Haluamme, että oluitamme maistellessa voit todeta: ”Sepät tekivät sen taas”! MALLASSEPPIEN PANIMON MYYMÄLÄ Panimomyymälästämme löydät usein erikoisuuksia, joita et helposti muualta löydä. Tervetuloa! Voit myös sopia vierailukäynnistä aukioloaikojen ulkopuolelta. AVOINNA: Ma-Ti: 9-17 Ke-To: 9-19 Pe: 9-20 La: 12-20 Su: Suljettu

Avis

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Mallassepät
15 hours ago
3.2
Lasiin kaatuu musta, paksu ja öljyinen olut. Tuoksu on ihan älyttömän suklainen. Suutuntuma on tosi paksu. Maussa myös tosi paljon suklaata. Ehkä jopa hieman liikaa. Lämmetessä tuoksuun tulee mukaan myös tuo pähkinä. Tämä menee kyllä omassa makupaletissa hieman liian makeaksi, vaikka pastry stoutit ovatkin suosikkeja. Mutta rajansa näköjään kaikella.

Post author: KallioUG
KallioUG
@ K-Citymarket Kolmisoppi
17 hours ago
3.6
Raikasta ja helppoa lageria 🥵.

Post author: Vesku-70
Vesku-70
@ K-Citymarket Tammisto
18 hours ago
3.6
Vähän jättää kylmäksi niin kuin toi kelikin. Greippiä maussa löytyy mutta jotenkin vaisun oloinen mutta voihan se johtua noista sää olosuhteistakin täytyy ottaa uudelleen lämpimillä keleillä.

Post author: Petteri H
Petteri H
@ Mallassepät
18 hours ago
3.0
Laadukas ja maukas pils

Post author: Kepappi
Kepappi
@ Mallassepät
2 days ago
3.5
4+7+6.5+3.5+14=35 35/50=3.5⭐️

Post author: Juho K
Juho K
@ Alko Hämeenkylä
2 days ago
4.3
3.2.2024. Hyvin on saatu tiramisun maku olueeseen, samalla säilyttäen kuitenkin Imperial Stoutin tunnusmerkit. Näitä lisää!