Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Naantalin Eeppinen IPA 5.0%, Mallassepät, Finland
1429 arviota
3.7
Naantalin Eeppinen IPA
5.0% New England IPA / Hazy IPA
Hanki Naantalin Eeppinen IPA tarra arvioimalla Naantalin Eeppinen IPA Pint Please äpissä!
Hanki Mallassepät tarra arvioimalla mikä tahansa panimon olut Pint Please äpissä!
Naantalissa valmistettu mehuipojen kuningas: New England IPA eli NEIPA! Pehmeärunkoinen ja maltillisesti katkeroitu olut, jonka massiivinen humalointi ei varmasti jätä mitään arvailujen varaan. Tee makumatka tropiikkiin ja nauti Mallasseppien käsityönä valmistama Naantalin Eeppinen IPA!
IBU: 40
Humalat: Citra, Galaxy, Mosaic

Arviot

Post author: Kolibri91
Kolibri91
12 days ago
3.9
Tämä on varmasti yksi ensimmäisistä neipoista joita olen koskaan maistanut, muistan että tätä löytyi pienen kaupungin s-marketista kesänä muutama vuosi takaperin. Silloin en ymmärtänyt neipoista mitään joten jännittyneenä testaan menetinkö jotain… Ulkonäkö, siinä on jälleen täydellinen neipa. Pastellin keltainen olut jossa 10/10 hieno kontrolloitu vaahto joka katoaa kuitenkin valitettavan nopeasti. Vaahto on niin hieno että belgialaiset laatu alet punastuvat! Ehkäpä näiden oluiden hinnalle on oikeasti syy…väri on neipan esimerkki! Aromi, täydellisyyttä, tuoksu on kermainen, meloninen, mandariininen ja varovaisen porkkanainen ilman kukkaisuutta ja pistävyyttä. Paljon trooppista hedelmää ja mahtavaa raikkautta!!! Tuoksussa tulee esille myös greippisyyttä ja kirpeyttä jos oluen antaa lämmetä. Maku, greippinen, hieman kitkerä, porkkanainen ja muuten hedelmäinen, todella hyvä kokonaisuus, maku olisi voinut olla pemeämpi mutta hifistely sikseen. Näillä prossilla varmasti yksi kovimpia neipoja joita olen maistanut suomessa myytävistä neipoista!

Post author: Juhis
Juhis
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
19 days ago
5.0
Oikein mukavan hedelmäinen ja pehmeän makuinen

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ K-Citymarket Skanssi
21 days ago
4.0
Lasissa samea, keltainen olut ohuella, hienolla vaahdolla. Näyttää appelsiinimehulta johon vahingossa lirautettu tippa maitoa sekaan. Tuoksu onkin sitten jo huomattavasti houkuttelevampi. Trooppista hedelmää ja sitrusta mukavan vahvana palettina. Antaa hyvin raikkaan vaikutelman. Maku tasapainoinen ja hedelmäinen. Voimakkaasta jälkimausta huolumatta hyvin raikas olut. Mallasseppien oluet ovat olleet yleensä oikein taitavia ja maistuvia juomia eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä. Parhaimpia NEIPA-oluita jota olen tähän mennessä maistanut.

Post author: Mika K
Mika K
@ S-market Lieto
27 days ago
3.2

Post author: Par_tane
Par_tane
@ Graali
1 month ago
3.1

Post author: Loorditar
Loorditar
1 month ago
5.0

Post author: Karlos Amore
Karlos Amore
@ Prisma Itäkeskus
1 month ago

Post author: Allan Matson
Allan Matson
1 month ago
4.0

Post author: Jari K
Jari K
@ Juova Hanahuone
2 months ago
Naantalin Eeppinen IPA, Finland
3.6
Todella hyvä humala. Hitto ett-o hyvää

Post author: Juha V
Juha V
2 months ago
1.2