Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Uiltje Brewing Co
9498 betyg
Uiltje Brewing Co
Netherlands


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Recensioner

Post author: Lauri
Lauri
@ Uiltje Webshop
15 hours ago
4.5
Vielä edelleen kypsempää versiota (07/2021) uudelleen maistoon: Oranssisenruskeaa ja sameaa. Vähäinen, kevyen rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean, katkerahkon ja karamellisen maltainen, makean marmeladinen, makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa). Edelleen oikein hyvä tuoksu! Maku maukkaan, makean ja karamellisen maltainen, makean marmeladinen ja trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa), selkeän pihkainen ja saippuamainen, kepeän mausteinen sekä maltillisen humalaisen katkera. Hyvät, kohtuullisen tasapainoiset ja hienosti ikääntyneet maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja vähähiilihappoinen. Oikein maukas ja kivasti barley winen suuntaan ikääntynyt topakka IPA, mutta ehkä sillekin on jo tämän kohdalla tullut raja vastaan. Alkaa kokonaisuus ja makumaailma hieman jo hajoamaan. Siltikin edelleen oikein maukasta ja laadukasta tekemistä.

Post author: Lauri
Lauri
@ Uiltje Webshop
16 hours ago
3.9
Uusintamaistoon vähän kypsempää tavaraa (07/2021): Kevyen rusehtavan oranssista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu raikkaan ja makean ananaksinen, banaaninen ja aprikoosinen, makean ja maukkaan vehnämaltainen sekä kepeän neilikkainen, esterinen ja fenolinen. Maku maukkaan ja makean vehnämaltainen, makean hedelmäinen (ananasta, banaania, aprikoosia), kepeän fenolinen, esterinen ja neilikkainen sekä lähes katkeraton. Oikein hyvät, virkistävän hedelmäiset, tasapainoiset ja todella hyvin säilyneet maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, öljyisen pehmeähkö ja vähähiilihappoinen. Edelleen oikein maukas, miellyttävän hedelmäinen ja vehnäinen sekä hyvässä iskussa oleva vehnä. Kertoo paljon panimon laadusta.

Post author: Juhis
Juhis
@ Alko Kauklahti
16 hours ago
3.0
Poikkeuksellisen hyvää East cost IPAa siis minun mielestäni. Ei ole hirmuinen hedelmäpommi vaan kohtuullisen järkevästi humaloitu olut. 👍 Enkä enää nuolaise metallia talvella. Olen sen joskus harjoitellut. 🥶

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Manager's Bar
19 hours ago
3.6
Perusipaa, sitruksista ja pientä katkeroa

Post author: Jamo47
Jamo47
@ Asema mestari
1 day ago
3.9
Maukas Ipa. Ei liikaa katkeroa, jonka johdosta miellyttävän tasapainoinen tuote. Hyvä jälkimaku ja kaikkiaan oikein toimiva!

Post author: Lyde
Lyde
@ Alko Redi
2 days ago
4.0
Parasta Vermonttia!👍🏻

Post author: Lauri
Lauri
@ Uiltje Webshop
2 days ago
4.2
Tästäkin hieman kypsempää versiota uudelleenmaistoon (BB 12/2020): Oranssisenruskeaa ja sameaa. Runsahko, pilvisen kevyt ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, appelsiinia), sitruksinen ja marmeladinen sekä kevyen ja makeahkon karamellisen maltainen. Maku maukkaan, makean ja kevyen karamellisen maltainen, makeahkon, kepeän ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa), pihkainen, saippuamainen, kitkerähkön greippinen sekä sopivan humalaisen katkera. Edelleen ihan hyvät ja tasapainoiset, mutta toki jo ajan runtelemat maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Edelleen oikein maukas, vaikkakin hieman jo ajan runtelema ja muuttama IPA. Kääntynyt jo aika paljon barley winen suuntaan saippuamaisuuden korostuessa humalien puolelta. Kaikesta huolimatta en tämänkään arvosanaa lähde tämän perusteella muuttamaan.