Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dr. Raptor 9.2%, Uiltje Brewing Co, Netherlands
1058 valoraciones
3.8
Dr. Raptor 9.2%
9.2% Imperial IPA / Double IPA
Welcome to the masterclass of Dr. Raptor. Some say he is totally out of control… and they are probably right. This is the playground of Dr. Raptor, and he makes up his own rules! Q: What’s up with that scalpel? A: It’s the favorite toy of this crazy vicious madman. But he does make one freakin’ bombastic beer. Q: How does one drink such a beast? A: He sips best fresh, but is no stranger to storing his crazy creating in a cool dark place.
IBU: 76

Opiniones

Post author: Lauri
Lauri
@ Uiltje Webshop
14 days ago
Dr. Raptor 9.2%, Netherlands
4.5
Vielä edelleen kypsempää versiota (07/2021) uudelleen maistoon: Oranssisenruskeaa ja sameaa. Vähäinen, kevyen rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean, katkerahkon ja karamellisen maltainen, makean marmeladinen, makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa). Edelleen oikein hyvä tuoksu! Maku maukkaan, makean ja karamellisen maltainen, makean marmeladinen ja trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa), selkeän pihkainen ja saippuamainen, kepeän mausteinen sekä maltillisen humalaisen katkera. Hyvät, kohtuullisen tasapainoiset ja hienosti ikääntyneet maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja vähähiilihappoinen. Oikein maukas ja kivasti barley winen suuntaan ikääntynyt topakka IPA, mutta ehkä sillekin on jo tämän kohdalla tullut raja vastaan. Alkaa kokonaisuus ja makumaailma hieman jo hajoamaan. Siltikin edelleen oikein maukasta ja laadukasta tekemistä.

Post author: Gottardelli Roberto
Gottardelli Roberto
@ Beer us
14 days ago
Dr. Raptor 9.2%, Netherlands
3.8

Post author: miskae
miskae
2 months ago
Dr. Raptor 9.2%, Netherlands
3.9

Post author: Kimmo Koo
Kimmo Koo
@ Alko Liminka
3 months ago
3.5
Vahva ja metallinen ipana

Post author: Koslowski
Koslowski
4 months ago
3.1
Turhan tukeva alkoholi mun makuun. Maku ihan jees, mutta ei kovin raikas.

Post author: Tume R
Tume R
5 months ago
Dr. Raptor 9.2%, Netherlands
4.1
Tuoksussa ylikypsää hedelmää. Maku oikein tasapainoinen, jossa hedelmäinen makeus tulee ensin esiin ja sitten mukava, mielestäni ei liiallinen, havuisa katkeruus. Prosentit hyvin piilossa. Tykkään.

Post author: Lauri
Lauri
@ Uiltje Webshop
5 months ago
Dr. Raptor 9.2%, Netherlands
4.5
BB 12/2021: Oranssisenruskeaa ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Kauniin näköinen olut. Tuoksu maukkaan, makean ja karamellisen maltainen, makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, aprikoosia, mangoa, appelsiinia) ja marmeladinen. Oikein hyvä tuoksu! Maku maukkaan, runsaan ja makean maltainen, kevyen karamellinen makean ja marmeladinen, runsahkon, makean ja edelleen melko tuoreen ja kypsän trooppisen hedelmäinen (persikkaa, aprikoosia, mangoa, ananasta, greippiä), kevyen pihkainen ja saippuamainen sekä sopivan ja selkeän humalaisen katkera. Alkoholi lämmittelee mukavasti taustalla. Erittäin hyvät, runsaat, hienosti ikääntyneet ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on täyteläinen, pehmeä ja kuivakka. Onpahan edelleen hieno ja mahtavasti aikaa kestänyt ja ikääntynyt olut! Näitä on harvassa ja osoittaa vain ja ainoastaan panimon laadun! Maut ovat alkaneet kääntymään barley wine suuntaan säilyttäen edelleen selkeän hedelmäisyyden. Parhautta!

Post author: Sem T
Sem T
5 months ago
4.0

Post author: Frakke44
Frakke44
6 months ago
Dr. Raptor 9.2%, Netherlands
3.3

Post author: Flattop60
Flattop60
7 months ago
4.0