Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Lehe Pruulikoda
5583 ratings
Lehe Pruulikoda
Keila, Estonia


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Karmahii
Karmahii
@ Alko Prisma Linnainmaa
19 hours ago
3.7
Almost Easter, tomorrow free from work. Estonian barley wine. Color is nice against light, slightly hazy, ruby color. Foam fades pretty fast in wine glass. Scent is to dried tropical fruits: dates, figs, nuts, caramel malts, but also something that resembles hay barn after rain. Taste is sweet, mouthfeel oily. Flavors of caramel malts, hoppiness tames sweetness. Also taste of figs, dates and nuts, alcohol too. Quite nice beer to be sipped and tasted in slow pace.

Post author: Vindos
Vindos
@ Alko Verkkokauppa
23 hours ago
4.3

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Prisma Kuopio
3 days ago
4.1
Oranssisen ja meripihkaisen tummanruskeaa ja sameahkoa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean ja katkerahkon maltainen, ruisleipäisen mausteinen, runsaan ja makean hedelmäinen, marmeladinen ja luumuinen. Oikein hyvä tuoksu! Maku maukkaan, makean, selkeän katkeran ja karamellisen maltainen, runsahkon ruisleipäisen mausteinen, makean hedelmäinen, marmeladinen, luumuinen ja rusinainen sekä selkeän katkera. Alkoholi tuntuu ja lämmittää taustalla. Hyvät, runsaat ja monivivahteiset, muttei täysin tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsas, pehmeä, täyteläinen, kuiva ja vähähiilihappoinen. Runsas, täyteläinen ja maukas, mutta myös hyvin kuiva ja katkera barley wine. Kypsyttelypotentiaalia tosin voisi löytyä...

Post author: _capirossi_
_capirossi_
@ Coop Pärnu Maximarket
4 days ago
3.5
Kova vaahtoamaan, saunassa avatessa alku vaahtosi lauteille... Inasen maltainen lager, joskin jättää hivenen karvaan jälkimaun. Ihan ok saunajuoma.

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ Alko K-Citymarket Kupittaa
4 days ago
3.9
Lasiin kaatuu tällä kertaa todella tumma, vain hieman valoa läpäisevä olut. Kirkkaan vaikutelman kuitenkin tarkastellessa antaa. Vaahto on beigeä ja hienoa joskin nousee yllättävän maltillisesti vaikka kaadossa ei arkailtu. Tuoksussa runsaasti makeaa siirappia, mämmisyyttä ja käynyttä hedelmää. Vieno konjakkinen sivuaromi. Ensipuraisu yllättävän hapokas barley wineksi. Aromit tyylikkäästi tasapainossa ja maku kehittyykin alkulöylyn jälkeen pehmeäksi ja kestäväksi jälkimauksi. Alko tuntuu mutta ei maistu eli hyvin onnistunut ja ryhdikäs olut. Kokokaisuutena ei juurikaan pahaa sanottavaa. Voimakas ja täyteläinen juoma jota on mukava nauttia rauhassa.

Post author: Lasis
Lasis
@ Lehe Pruulikoda E-shop
5 days ago
3.8
Utuinen, kuparinvärinen. Pienet vaahdot. Tuoksu maltainen ja viinimäinen. Maku makea toffeinen, luumuinen, maltainen, leipäinen, punaviininen, hiukan marjainen ja hunajainen. Mukava alkon lämpö. Hyvä olut.

Post author: Hege
Hege
@ Alko Keskusta Kuopio
5 days ago
3.9
Hienon vaahdon muodosti hän. Muuten näyttää ihan siltä, mitä tyyliltä sopii odottaa. Tuoksussa on tummaa maltaisuutta, karamellia ja hieman alkoholin höyryjä. Suutuntuma on täyteläinen ja kermaisen pehmeä. Vähähiilihappoinen. Maussa on karamellia, rusinaa ja kevyttä paahteisuutta. Jälkimaussa kitkeryyttä. Erittäin suunmyötäistä ja miellyttävän tuntuista evästä. Alkoholi ei pahemmin itsestään ilmoittele maun puolella. Ainoastaan tuo pienoinen jälkimaussa esiintyvä kitkeryys pistää hieman vastaan. Tässähän alkaa pullo kerrallaan pitämään tästäkin oluttyylistä entistä enemmän.