Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
I Am What I Am 20.0%, Lehe Pruulikoda, Estonia
40 notes
3.6
I Am What I Am
20.0% Belgian Strong Ale

Avis

Post author: Lasis
Lasis
@ Lehe Pruulikoda E-shop
1 month ago
I Am What I Am, Estonia
3.8
Utuinen, kuparinvärinen. Pienet vaahdot. Tuoksu maltainen ja viinimäinen. Maku makea toffeinen, luumuinen, maltainen, leipäinen, punaviininen, hiukan marjainen ja hunajainen. Mukava alkon lämpö. Hyvä olut.

Post author: yliarska
yliarska
@ Lehe Pruulikoda E-shop
1 year ago
I Am What I Am, Estonia
3.8
Tuhti, maukas ja runsas. Hiukan toffeeta maussa tuomassa makeutta ja vahvuus tulee esiin piilevästi myöhemmin. Yllättävä ja persoonallinen todella vahva belgiale, 20% teholla.

Post author: Jari J
Jari J
1 year ago
I Am What I Am, Estonia
3.8
Parasta ennen 31.8.2026 Lämpötila:? Kinuskin sävyinen ja tekstuuriltaan hyvin paksu. Vaahto katoaa - oletettavastikin - todella nopeaa. Jos nyt oikein nipotetaan, niin eihän tämä belgialaiselta oluelta näytä yhtään: 1,5/5 Tuoksu on punaviinimäisen makea,. Melkein jo lähentelee jonkinlaista marjalikööriä. Lisäksi tuoksu on jonkin verran mausteinen ja lämmittävä. Runsas ja omalaatuinen: 4/5 Suutuntumaltaan runsas ja suunvaltaava. Alkoholi lämmittää, mutta ei missään vaiheessa muutu viinamaiseksi tai liuotinmaiseksi: 4/5 Maku on makea, marjainen ja hedelmäinen. Hentoa mausteisuutta ja alkoholia: 12/15 Todella hyvä överivahva olut. Yllättävän helppo juoda vaikka toki vahvuuden kaikesta huomaa. Tätä ei ole edes jäätislattu! 16/20 =37,5/50

Post author: Julien.C
Julien.C
2 years ago
5.0

Post author: Inès B
Inès B
2 years ago
2.1

Post author: Douta
Douta
2 years ago
I Am What I Am, Estonia
4.6
Auttaa flunssaan sekä pettymykseen

Post author: EiKiitos
EiKiitos
2 years ago
I Am What I Am, Estonia
4.7
0.1 huonompi kuin S

Post author: Kepappi
Kepappi
@ Lehe Pruulikoda E-shop
2 years ago
I Am What I Am, Estonia
3.7
2600 eri olutta täyteen sovelluksessa! 3+8+7+4+15=37 36/50=3.7 Näillä prosenteilla yksin juotuna 0.33 pullo on aika tiukka rykäsy...jakopulloksi mainio ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen erikoisuus.

Post author: Toni
Toni
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
2.8
Kyllähän tämä aikamoinen olut on kyllä. Alkoholia riittävästi

Post author: Riku S
Riku S
4 years ago
I Am What I Am, Estonia
3.6
Backlog-urakka jatkuu. Tämä yllätti varsin positiivisesti. Puolihuolimaton vahinko-ostos Kaubamajasta oli kummitellut kaapissa jo vuoden ajan, vihdoin saatiin tämä "pois alta". Tuoksu on liköörimäinen, makeaa viikunaa ja alkoholia. Maku on luonnollisesti intensiivinen, viikuna tulee yllättävän raikkaana rusinan ja kuivatun luumun kera. Todella makea tämä toki on. Yllättäen myös humalaa löytyy mausta. Suutuntuma on siirappinen, alkoholi maistuu ja lämmittää mutta ei häiritse.