Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
LongWays Cider Company
49 Bewertungen
LongWays Cider Company
Ireland


Ist das deine Brauerei?
Registriere deine Brauerei GRATIS und behalte die Kontrolle darüber, wie dein Unternehmen bei Pint Please präsentiert wird!
Registriere deine Brauerei

Bewertungen

Post author: Miikka
Miikka
2 years ago
3.2
Great cider with some board games. This time a Mysterium.

Post author: Mari
Mari
2 years ago
4.8
Täydellinen kesäpäivän juoma, makea ja omenainen.

Post author: SPH
SPH
2 years ago
3.5
Mukava talliomenan tuoksu. Maussa myös aitoa talliomenaa. Sopivan keskimakea. Hyvä!

Post author: Heinojii
Heinojii
2 years ago
3.1
Siideriä perjantaihin! Aika tein itse ja säästin etiketti jälleen kerran mutta kirkkaan lasin takaa näkyvä pinkki juoma on ehdottomasti kiinnostavan oloinen. Infot tulee myös hyvin esiin joka lienee se pääasia. Lasiin kaatuu kirkas pinkki siideri olemattomalla vaahdolla. Tuoksussa omenankuorta, kukkaisuutta ja sitrusta. Pientä hiivaista takatuoksua myös. Maku on hieman hyökkäävän makea, omenainen ja kevyen kukkainen. Suutuntuma keskihapokas ja helppo. Kaikenkaikkiaan varsin hyvä siideri jota juo mielellään. Omaan suuhun ehkä vähän turhan makea että joisin vakituisesti mutta lajissaan toimii!

Post author: Juovo
Juovo
@ Pint Please Headquarters
2 years ago
3.0
Vimonen siideri pois vielä, kiitos Pintin ukoille ja Longwaysille. Etiketti noudattelee panimon linjaa hieman kotikutoisella tyylillään, minkä oppii tunnistamaan positiivisesti. Informaatiokin tulee selkeästi esiin. Lasiin kaatuu ohuesti sumuinen, kevyesti happoileva hieman kuparin väriin taittava omenamehu. Vaahto on valkoinen, niukahko nesteen ja lasin rajapintaan kääriytyvä rinki. Jättää hiukan itsestään perään. Tuoksu on kuivan, hiukan käyneenkin jauhoisen omenainen. Tanniinisuutta on jokseenkin paljon, kuiva puisuus pyörii taustalla. Makeaa, hieman pistävämpääkin sokeria kerrostuu hyvin mukana. Maku on kuivan, lohkotun omenainen, ei kovinkaan syvä olemus. Tuntuu kuin matkassa olisi kuivaa jyväisyyttä ja maalaismaiseman maanläheisyyttä. Makeus taipuu kuivien puolien taakse, tanniinisuus häviää myös rungon alle. Jälkimaku omenainen, kevyen kuivan vaalean puinen ja omenankuorinen. Suutuntuma keskihapokas, kevyen kuivattava, taipuva vetisyyteen. Tämä hieman lassahtaa ainakin muihin aikaisempiin verraten. Runko tuntuu taittuvan suussa poikki ja maut katkeavat sen mukana. Muutoin ihan jees, kuivahko ja helposti juotava.

Post author: Juovo
Juovo
@ Pint Please Headquarters
2 years ago
3.7
Toinen perinteisemmällä reseptillä tehty siideri putkeen, kiitos Pintin väelle ja Longwaysille. Etiketti on samanlainen kuin muissakin panimon tuotteissa, kotikutoinen tunnelma säilyy ja kirkkaan pullon sisältö pääsee näyttämään väritystä edukseen. Lasiin kaatuu hieman tummanrusehtava, aavistuksen utuinen omenamehu. Hapot pitävät ohutta vaahtorinkiä elossa nesteen päällä, muutoin liukas olemus ei jätä jälkiä peräänsä. Tuoksu on täyteläisen, hiukan murskaantuneen jauhoisen omenainen, myös kuorisuutta tuoreeltaan kuoritusta omenasta. Tunnelmaa sävyttää luontainen omenan hapokkuus ja sokerisuus, hento tanniinisuus ja tumma ruoho tekevät syvyyttä taustalle. Maku on yhtälailla runsaan omenainen, hieman sokerisuuden myötä hillomaista makeutta tuottava. Makeahkoon runkoon yltää myös vastapainoksi helppoa tanniinisuutta ja tuon kautta fiilistä vaaleasta puusta. Hentoinen vehreä yrttinen terälehti tulee ohuesti välistä puutarhaisen käyneen marjan kanssa, tämä on enemmän liu'ulle kääntyvä twisti. Jälkimaku makean omenainen, karamellisoitunut ja kevyen tanniininen. Suutuntuma keskihapokas, kevyesti kuivattava, hetkrn viipyilevä. Tässä on hyvää fiilistä, omenaisuus on reilulla tasolla ja juotavuus todella helppo. Makeus ei ole ylitse ampuvaa, vaan käyttäytyy luontaisena.

Post author: Juovo
Juovo
@ Pint Please Headquarters
2 years ago
2.9
Lisää siiteriä mavulle, kiitos Pintin väelle ja Longwaysille. Pullon etiketti on hiukan kotikutoisen oloinen kirkkaan pullon kera, tiedot tulevat silti esiin hyvin. Itse punertava juoma herättää eniten mielenkiintoa. Lasiin kaatuu täysin kirkas, hennosti vaaleanpunaiseenkin taittava, punainen juoma. Vaahtoa ei sen kummempia ole, kuin joku kupla siellä täällä happojen myötä. Tuoksu on seljan myötä hyvinkin kukkainen, perinteistä omenaa tulee makeana ja mehuisana. Muutoin makean oloinen, hieman käyneen hedelmäisen sokerinen kokonaisuus on vahvasti pääraaka-aineidensa mukainen. Maku on enemmän omenainen, raikkaan hapokas ja omenankuorinen, hieman aprikoottinenkin ehken. Kukkaisuus on enemmän syvemmän mausteinen, hieman hiivasta korostusta hakeva. Makeutta tulee niin mehuisuuden mukana sokerisena, kuin myös hieman karkkisena. Jälkimaku kukkainen, makean omenainen, makeahkon hedelmäsokerinen. Suutuntuma keskihapokas, nopeasti liukuva ja kevyt. Makeanpuoleinen, kuten Medium Sweetiltä voi odottaakin. Hiukan yksipuolinen kuitenkin, omenaisuus on vaipunut muiden puolien alle ehken liialti, mikä tekee tästä vähän turhan kevyen suussa.