Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dampegheest Bierbrouwerij Limmen
10 ratings
Dampegheest Bierbrouwerij Limmen
Netherlands

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Weepapa
Weepapa
@ Venlo, Holland
2 years ago
3.4
Nieuw in de app. Een herfstbok. Eikenhout gerijpt, Lichtzoet van rood fruit en met een wat wrange bittere kruidige afdronk.

Post author: Léandre
Léandre
2 years ago
2.8
Si la victoire commence par alkamaar, elle commence pour moi par la fin de mon mémoire. Par contre, quand on pas mangé depuis le matin, 7,5 degrés ça tape hein. Mais le « lactosérum » ça donne vraiment un goût unique.

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De BierTonne
4 years ago
3.4
Barley wine, rommia ja sherryä vaikka etiketissä mainittu kirsikka. Uusi ja tuntematon panimo itselle. Pantu 29.8.2016, ilmeisesti tynnyrissä kypsytetty, pullotuksesta ei ole tietoa. Syvän punertavan ruskeaa olutta, yllättävän runsas vaahto nousee pinnalle, jää ohuena vaahtokukkana pitkäksi aikaa lasiin. Tuoksussa hapanta marjaisuutta, kirsikkaa, rypäleitä ja granaattiomenaa. Myös karamellimallasta, toffeeta ja hitusen rommin makeutta. Turhan runsas hiilihapotus, suussa pirskahteleva ja jokseenkin karvas. Runko voisi olla aavistuksen paksumpi. Maku on kuivan hapan, alkuun makeutta mukana, mutta enemmänkin voisi olla. Hapan marjaisuus ja sherrymäisyys esillä. Loppua kohden pehmeää maltaisuutta, rommia ja kuivaa puuta. Ei nyt ollut oikein säväyttävä barley wine. Liian kuiva ja hapan, sekava makupaletti, jossa olisi kaivannut syvyyttä ja tasapainoa.

Post author: Vermouth
Vermouth
7 years ago
4.0
Viikunainen, suklainen, kirsikkainen, tunkkainen ja luumuinen.