Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Orava Brewing
4384 betyg
Orava Brewing
Lieto, Finland


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Recensioner

Post author: Syke
Syke
@ K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaari
12 days ago
3.2

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Päiväranta Kuopio
28 days ago
3.5
Syvän ja kevyen oranssisen keltaista ja sameaa. Runsahko ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu raikkaan ja makean trooppisen hedelmäinen, vihreän lehtinen sekä raikkaan ja kitkerähkön sitruksinen. Maku makeahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää), kitkerähkön greippinen, kepeän vihreän lehtinen, runsahkon kumisen ja kevyen dänkkisen tunkkainen, kepeän ja pehmeähkön vaalean maltainen ja viljainen sekä maltillisen humalaisen katkera. Kumista tunkkaisuutta lukuunottamatta hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Yllämainittua puutetta lukuunottamatta ihan maukas ja juotava olut. Huomasin tosin että olivat myyneet minulle päiväyksen ylittäneen oluen Päivärannasta (BB 24.03.2024, ostettu 2.4.2024). Tämä selittänee asiaa aika paljon. Harmi homma!

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 month ago
4.0
R.I.P. Orava Brewing. Näftinsormenleveyden verran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu kahvisen paahteisen tummasuklaisen maltaiselle ja maistuu kuivan kahvisen paahteisen lakritsisen tummasuklaisen kallioimarteisen kaakaoisen maltaiselle, neljä ja vartti alaspäin. PE: 24.12.2026.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 month ago
4.0
R.I.P. Orava Brewing. Näftinsormenleveyden verran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean paahteisen tummasuklaisen kahvisen mämmimäisen maltaiselle ja maistuu kuivan kahvisen tummasuklaisen kallioimarteisen paahteisen maltaiselle, tykkään vieläkin neljän bojon edestä. PE: 31.12.2025.

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ K-Citymarket Turtola
1 month ago
1.5

Post author: Harri
Harri
@ K-Citymarket Turtola
1 month ago
2.4

Post author: Harri
Harri
@ K-Citymarket Turtola
1 month ago
2.9

Post author: Theukka
Theukka
@ K-Citymarket Skanssi
2 months ago
3.3
Raikas, hapan, kiiviä, ripaus suolaa.