Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Where the Vultures Rest 9.0%, Orava Brewing, Finland
33 ratings
3.3
Where the Vultures Rest
9.0% Imperial Stout

Reviews

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
4.5
Näftinsormenleveydenverran mokkakahvinväristä aikanopeastilaskevaa vaahtoa erittäin tummanruskean melkeinpä sysimustan oluen yllä joka tuoksuu intensiivisen kahvisen paahteisen tummansuklaisen chilisen alkoholisen lämmittävälle ja maistuu kuivan tummasuklaisen kahvisen kanelisen ihan ripauksenverran chilisen paahteisen maltaiselle, on hyvää! Neljä ja puoli bojoo. PE: 30.02.2025.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Orava Brewing
2 years ago
Where the Vultures Rest, Finland
3.1
Mustaa on ja vajaan sormen vaahto. Tuoksusta ei oikein löydy mitään. Imperial stoutiksi sopivan vahva runko, tästä vahvemmat ei oikein ihtelle maistu, tämäkin aika rajoilla. Alussa hyvä ja pehmeä stoutin maku, ei ole liian paahteinen vaan kääntyy ennemminkin ehkä suolaiseen. Sen jälkeen chili antaa oman lisänsä makuun, mutta ilman poltetta. Kokonaisuutena ihan ok imp.stout, mutta ei nää kyllä oikein omaan makuun ole. 440ml tölkki on ehkä vähän reilu pakkauskoko tälläiseen, pienempi voisi olla parempi, mutta kyllä tää tässä hissukseen maistellen menee illan mittaan.

Post author: Pade Ale
Pade Ale
3 years ago
Where the Vultures Rest, Finland
3.4
Join tämän turhan viilleänä, kun ei vaahdonnut lainkaan. Tuoksu oli runsas. Väri komppaa tyylikästä tölkkiä, täysin musta olut josta valo ei lainkaan läpi. Viileys ehkä vaikutti myös makuun. Kapea kokonaisuus. Reilusti mukavan makuista paahteisuutta, mut ei oikein muuta.

Post author: Lauri
Lauri
@ Orava Brewing
3 years ago
Where the Vultures Rest, Finland
3.7
Kevyen punertavan mustaa ja sameahkoa. Hyvin vähäinen, isohkokuplainen ja rusehtava vaahto. Tuoksu tumman maltainen, makean tumman siirappinen, kevyen paahteinen ja selkeän makean suklainen. Maku tumman maltainen, paahteinen, tupakkainen, kevyen makean siirappinen ja luumuinen, yrttinen, kepeän katkera ja lopussa melko romminen. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut, mutta häviävät valitettavasti tuoksulle. Suutuntuma on yllättävän kepeä ja laiha. Tuoksu lupaili enemmän rungon ja makujen täyteläisyyden jäädessä aika pahasti tuoksusta ja odotuksista, mutta suklaan kanssa oikein mukavaa juotavaa 😊

Post author: Tuori J
Tuori J
3 years ago
3.8
Paahteinen kahvimainen paksu hyvä stout 👌

Post author: Olli Ryytty
Olli Ryytty
@ Orava Brewing
3 years ago
Where the Vultures Rest, Finland
3.3
Kivan paahteinen, hienoinen tumma suklaa, ehkä pikkasen pähkinää. Voi olla että se onkin se kaneli. Chiliä en olisi huomannut jos en olisi tiennyt. Ei aivan täysin omaan makuun, pidän pehmeämmistä. Tämä oli hieman pistävä.

Post author: Zenkko
Zenkko
3 years ago
4.2
Todella tumma öljyinen, pehmeän kahvinen maku.

Post author: Esa M
Esa M
3 years ago
Where the Vultures Rest, Finland
3.8
Imperial Stoutti kategoriassa yllättävän yksinkertainen olut, vaikka ainesosiltaan vaikutti paljon monimutkaisemmalta. Onnistunut öljymäinen koostumus ja makujen tasapaino. Viipyilevä jälkimaku kruunaa paketin ja saa haluamaan uutta siemausta.

Post author: TiiZei U
TiiZei U
@ Rööperin Hopstop
3 years ago
3.5

Post author: Coupleofcoronas
Coupleofcoronas
@ Orava Brewing
3 years ago
Where the Vultures Rest, Finland
2.0