Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
OddSide Ales
26 notes
OddSide Ales
United States

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Arnaud
Arnaud
@ Beer Temple
1 year ago
3.8
C'est sympa .

Post author: orson
orson
@ Dinøl.dk
1 year ago
4.5
Amazing Hazelnut Bourbon Barrel Aged Imperial Stout! Advent Calendar 2021 #12 On kyllä pähkinäinen olut ja ei se kyllä tässä haittaa yhtään. Tosi kivan pehmeä, paahteinen, ryhdikäs, pähkinäinen, makeahko, vaniljainen ja kahvinen. Tynnyröinti toimii tosi kivasti. Viskitynnyrit tuovat tähän juuri sen miksi tämä nousee ihan kärkioluisiin itselläni, joita olen tölkistä maistanut. Todella toimiva tynnyröinti. Yli vuoden tämä seisoi omassa kaapissa.

Post author: Edgeworth
Edgeworth
@ Thirsty Peret
2 years ago
4.9
Enjoying beer with family in Texas. Trying all kinds of new brews. Dark brown color. Aroma has obvious peppers along with sweet malt. Taste is really complex. First is the habaneros bringing a furious pepper, immediately followed by bourbon, nutmeg, cinnamon, and a strong European chocolate. Never found the barrel aging. The peppers burn the palate in a wonderful manner. Finish expels all but light habaneros and gentle chocolate. This is a fantastic surprise. A rare treat that gets better as it is experienced. Came close, if I wasn't sharing this, it may have hit the top.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
4 years ago
4.1
Tässä on erittäin hyvä esimerkki ettei Adjunct-oluita kannata pahemmin kypsyttää. Pullotettu 09/2018. Siinä missä edellisen kerran tämä hasselpähkinäherkku oli aivan ihana: ”Heti pullon avattua hasselpähkinä alkoi tuoksumaan todella ihanan voimakkaalta. Jos vaan pitää pähkinöistä, kuten mä, tuoksu kyllä miellyttää. Lisäksi vaniljaa, kahvia, suklaata, lämmittävää viskiä, mutta kyllä se hasselpähkinä on se the juttu tässä. 😍 Aikasta täydellinen nekkuherkku.” Nyt noin kaksi vuotta myöhemmin, kaikki on niin mietona esillä. Ei ole nekkuherkku enää. 😥 Maku on ihan ok, mutta ei tämä nyt oikein silti lähde. Pöh.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Beerdome
4 years ago
4.2
Untappd 4,30 ja yli 21k arviota. Odotuksia on. Todella pähkinäinen. Hasselpähkinää paljon, suklainen ja viskinen. Bourbonin aromia ei ole tosiaan säästelty. Runko hieman ohut, mutta ei häiritsevästi. Makua hurjasti.