Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 Acres Brewing Company
682 notes
12 Acres Brewing Company
Ireland

Débloquez l’autocollant 12 Acres Brewing Company en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Päiväranta Kuopio
8 months ago
3.8
Uusintamaistoon: Kevyen rusehtavan ja syvän oranssista ja sameaa. Runsahko ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (mangoa, aprikoosia, ananasta) ja sinihomejuustoinen(?!?). Maku makean, kypsän ja runsaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa), kepeän ja pehmeähkön vaalean maltainen, oudon mutta onneksi miedon kuminen ja sinihomejuustoinen sekä selkeän humalaisen katkera. Pääosik oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen, pehmeähkö ja hiilihappoinen. Oikein maukas, pehmeähkö ja runsaan trooppisen hedelmäinen olut, jota tosin taustalla vaivaa panimolle jo tutuksi tullut outo kumimaisuus, mikä tosin hälveni oluen hengittäessä. Muuten edelleen oikeinkin kelpo olut ja mielestäni tämäkin parempi versio edelliseen maistokertaan verrattuna.

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Päiväranta Kuopio
8 months ago
3.7
Uusintamaistoon: Rusehtavan oranssista ja sameaa. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu melko raikkaan ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, ananasta). Hyvä tuoksu! Maku makean ja yllättävän runsaan ja miellyttävän trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, ananasta), hieman tunkkainen ja kumimainen, kitkerähkön greippinen ja pihkainen, kepeän maltainen ja viljainen sekä topakan humalaisen katkera. Pääsääntöisesti oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Maukas, runsaan hedelmäinen ja topakan rapsakka lager. Poislukien tuon oudon kumimaisuuden, kokonaisuus on mielestäni huomattavasti parempi ja miellyttävämpi kuin edellisellä kerralla.

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Päiväranta Kuopio
8 months ago
3.6
Kevyen oranssisen keltaista ja sameaa. Runsahko ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon ja hieman tunkkaisen trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, persikkaa) sekä kevyen sitruksinen. Maku makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa), kitkerähkön greippinen ja pihkainen, hieman tunkkainen, kevyen ja pehmeähkön vaalean maltainen ja viljainen sekä selkeän humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset, vaikkakin melko kepeät maut. Suutuntuma on kepeähkö ja runsaan hiilihappoinen. Muuten oikein maukas, mukavan hedelmäinen ja lopulta jopa melko raikas ja pehmeähkö olut, mutta runko jää melko kepeäksi, mikä oli toki odotettavissakin oluen prosentit huomioon ottaen. Mutta siihen nähden ihan toimiva ja mukava kesäpäivän juoma.

Post author: Jonni
Jonni
1 year ago
2.7
Tuoksu ok. Heikko alkumaku Tosi katkera jälkimaku. Mieto, kokonaisuutta hallitsee suhteettoman katkera jälkimaku ja muuten jää vähän vetinen mielikuva. 1€ alelaarista ihan ok hinta/maku suhde, täyteen hintaan ei lähde minun mukaani.

Post author: Lennonjohtaja
Lennonjohtaja
@ Pick n Pay Rauma
1 year ago
3.7

Post author: Arto
Arto
@ K-Supermarket Joutsa
1 year ago
3.3
Perusipa. Tämän panimon tuotteet enemmän kitkeriä kuin hedelmäisiä. Silti ihan hyvä.

Post author: Arto
Arto
@ K-Supermarket Joutsa
1 year ago
3.3
Perus-ipa. Tykkään hedelmäisemmistä ja raikkaammista. Ihan ok.