Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pyynikin Brewing Company
Verified brewery icon
Verified
76044 arviota
Pyynikin Brewing Company
Tampere, Finland

Hanki Pyynikin Brewing Company tarra arvioimalla mikä tahansa panimon olut Pint Please äpissä!
Hanki Mosaic Lager tarra arvioimalla Mosaic Lager Pint Please äpissä!
Hanki Citra California Lager tarra arvioimalla Citra California Lager Pint Please äpissä!
Hanki Cascade Lager tarra arvioimalla Cascade Lager Pint Please äpissä!
Pyynikin Brewing Company on vuonna 2012 perustettu tamperelainen panimo, joka on kasvanut viime vuosina erittäin voimakkaasti. 2020 Financial Times valitsi Pyynikin nopeimmin kasvavaksi panimoyritykseksi Euroopassa. Arvostetussa Taloustutkimuksen kuluttajatutkimuksessa 2020 selvisi, että Pyynikin brändi on Suomen arvostetuin olutbrändi. Tämä yhdessä Craft beer -markkinan voimakkaan kasvun kanssa avaa Pyynikille huikeita mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaansa sekä kannattavuuttaan lähitulevaisuudessa.

Arviot

Post author: Pasi
Pasi
@ S-market Villähde Nastola
2 minutes ago
2.5
Ei tämä huono tuote ole mutta ei kovin erikoinenkaan. Ei tämä saanu makuhermoja tanssimaan ripaskaa. Mut juotava olut.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
45 minutes ago
3.5
Tänään ei oikein ole valinnat toimineet joten uskaltaa ottaa Pyynikin. Tämä on parasta ennen 1.23. Joten saa nähdä onko kuosissa. Hyvä vaalean ruskea vaahto ja kohtuu pysyvä. Väri on musta tärpätti ja läpi ei näy. Tuoksussa ensin selvästi viskitynnyri. Viski ja savuisuus pinnassa. Sitten tummaa mallasta, hedelmää, samariinia, pieni vanilja. Makea kahvi. Mineraalisuutta. Tuoksu on oikeasti aika hyvä. Nämä tummat Pyynikki handlasi aikanaan ihan hyvin. Joten ei Pereä pelkästään moittia voi. Maku ja tuoksu hyvin kohtaa. Maitokahvia on paljon. Paahteisuutta, hedelmää, samariinia. Ei tämä huono bisse ole. Kaakaojauhetta. Kyllä viskitynnyri hennosti taustalla maistuu selvästi. Hentohan tämä toki on näillä volteilla mutta ihan hyvä mun mielestä. Hyvin on ikä tätä kohdellut. Bourbon maistuu muuten selvästi tässä. Kaikki kunnia Perelle tästä oluesta. Kiva bisse. En hirveästi oo juonut mustia oluita joten armotonta vertailupohjaa ei ole. Mutta olut on silti hyvä mun mielestä. Ihan tasapainoinen. Harmi ettei Pyynikin vaaleat ei ikinä lähteneet samaan lentoon mustien kanssa.

Post author: Kodanlatinki
Kodanlatinki
4 hours ago
3.2
Kuparin keltainen ja hyvin syksyyn osuvat värit tölkkiä myöten kokonaisuudessaan. Miedot katkerot ja pehmeä maku.

Post author: Wotanik
Wotanik
@ Lidl Ala-Tikkurila
7 hours ago
2.7

Post author: alakoskettele
alakoskettele
@ Prisma Lappeenranta
8 hours ago
3.0
Aiva kuhtalaisen juotava holiton. Vähä maistuu extracti läpi. Mutta onnistunut humalointi korjaa asiaa hyvin. Hyvä ruokajuomana.