Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill 11.5%, Pyynikin Brewing Company, Finland
99 notes
4.0
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill
11.5% Imperial Stout
Débloquez l’autocollant Pyynikin Brewing Company en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
The very first release of Pyynikin Expressions series is a deep dive into the heart of Campbeltown and Springbank distillery. As we got some Springbank’s peated Longrow whisky casks, we wanted to explore flavors that are tied to this beautiful spirit. With some sweetness and roast on our malts, we hope to enhance the heart of this fine Scottish whisky.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Niko O
Niko O
@ Alko Arkadia
1 month ago
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill, Finland
4.1
En voinut vastustaa tämän ostamista ihan vaan sen takia, koska rakastan Springbankin ja Longrown viskejä. Tämän takia samalla myös hieman pelottaa, onko tässä tarpeeksi tynnyrin vaikutteita. Olut on täysin musta, noin sormen paksuisella, hyvin tiheällä beigellä vaahdolla. Tuoksu on hyvin vaniljainen, suklainen, karamellinen, maltainen, hieman rukiinen, tamminen ja aavistuksen melassinen. Runko on noin keskitäyteläinen, pehmeän hiilihappoinen ja makea. Maussa on runsaasti vaniljaa, suklaata, turvetta, tammea, savua, karamellia, mallasta, hieman ruista ja aavistus ylikypsiä hedelmiä. Tuoksun osalta meinasi jo pelot tulla toteen, kun en meinannut huomata sieltä ollenkaan tynnyriä, mutta onneksi maun osalta siellä alkoikin jo löytyä jotain. Joka tapauksessa tuntuu kyllä, että olisin halunnut vielä lisää tynnyrin tuomia ominaisuuksia, vaikkakin kokonaisuus on hyvin tasapainoinen tällä hetkellä. Tässä on taas voinut käydä niin, että omat odotukseni vain olivat liian kovat tälle oluelle. Tulipahan maisteltua.

Post author: Pekka M
Pekka M
2 months ago
4.1

Post author: Makez79
Makez79
2 months ago
3.5

Post author: Jani J
Jani J
2 months ago
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill, Finland
5.0
Kaksi vuotta⌛️...se on tuossa hyllyssä kerännyt pölyä. Joku tumake aivoissa sanoi että nyt on aika!...ja onhan se hienosti ikääntynyt kaikkine karamellin, vaniljan, paahteisen kahvin, tumman suklaan ja Longrow -tynnyrin sävyineen. Erittäin hienostunut, täydellisen tasapainoinen ja arvokkaan oloinen liuos. En millään keksi miten tätä voisi enää parantaa...täten 5 tähtöistä. Hieno hetki Jaakkolasin ja pöllerön kera😊🍻

Post author: Nico M
Nico M
4 months ago
4.1

Post author: Joni-Markus H
Joni-Markus H
4 months ago
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill, Finland
3.6

Post author: Alexandr
Alexandr
@ Alko Kerava
5 months ago
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill, Finland
3.9
Beer or not to beer? :) Pyynikin Expressions No 1 Longrow 1st Fill 11.5% 19.90e Tämä on mukava paahdettu stout, tasapainoinen, hieman viskin makuinen. erittäin hyvää markkinointia! mutta se ei ole rahan arvoista! Otin sen toisen kerran tarkoituksella :)) P.s 3.9/4

Post author: Hessu  V
Hessu V
5 months ago
4.0

Post author: Harala
Harala
@ Alko Verkkokauppa
5 months ago
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill, Finland
4.1
Tuoksu pehmeän turvesavuinen ja kevyen tynnyrinen, mutta taitaa tuo "jumala-humala" citra hieman pilata ilmastoa. Citran suhteessa en ollut väärässä, onneksi se jäi "hieman" asteelle. Kaakao, kahvia ja vanilja pöllähtää aika ajoin sopivasti esille. Pääasiallisesti ollaan kuitenkin lakritsan, siis keveän turvesavun ja citran maailmassa. Wiskikin löytyy. Mainoslauseet lupasivat ainakin minulle lähes taivaan portteja, vaikka pakana olenkin. No aivan sinne asti ei päästy, hyvä olut kuitenkin.

Post author: Carl Stevens
Carl Stevens
@ Pyynikin Käsityöläispanimo
6 months ago
Pyynikin Expressions N°1 - Longrow 1st Fill, Finland
3.9
Ensimmäinen kolmesta, seuraava vuoden päästä. Lakritsia löytyy ja myös kahvin paahteisuutta. On hyvä, nautinto.