Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Orwellian Nightmare 2018 10.0%, Orava Brewing, Finland
98 ratings
3.7
Orwellian Nightmare 2018
10.0% Imperial Stout
45,0 EBU. 23,0 'P.
IBU: 45

Reviews

Post author: Teemu
Teemu
@ Graali
9 months ago
4.4

Post author: Jani S
Jani S
3 years ago
3.8

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Alko Iso Omena
5 years ago
Orwellian Nightmare 2018, Finland
3.5
Tuoksu on paahteisen suklainen ja tumman leipäinen, miedosti kahvinen. Maussa löytyy kaakaota, maitosuklaata, lakritsia, tummaa limppua. Juotavuus on hyvä, suutuntuma pehmeä ja miedon kermainen. Ihan mukava juotava vaikkei tarjoile mitään ihmeellistä/erikoista...

Post author: Tuomas S
Tuomas S
5 years ago
3.6
Hyvin tumma olut, vaahtoa kohtalaisesti ja se on myös tummaa. Olut on paahteisen kahvinen, hieman vaniljainen, salmiakkinen ja lakritsainen. Kuiva. Täyteläisyyttä tuo voimainen maku, mutta olut ei ole superpehmeä. Katkero potkii varsinkin jälkimaussa.

Post author: Timo K
Timo K
@ Alko K-Citymarket Kupittaa
6 years ago
Orwellian Nightmare 2018, Finland
4.0
Paahdetta, vaniljaa, suklaata, luumusosetta ja kuivattavaa katkeroa. Näitä tuli juotua jokunen jo viime vuoden puolella ja jos yhtään muistan oikein, pieni kellarissa olo on monipuolistanut otetta. Oikein hyvä imp stout.

Post author: Pekka M
Pekka M
6 years ago
4.1

Post author: Heinojii
Heinojii
6 years ago
3.5

Post author: pepsii
pepsii
@ Alko Viikki
6 years ago
Orwellian Nightmare 2018, Finland
3.5
Talvella tuli laitettua vahingossa 2017 versioon, minne viivakoodi ohjaa. Tässäpä uudelleen arvio joidenkin kuukausien jälkeen lämpimällä kelillä. Syvän tummanruskea juoma ja reilu beige, melko pitkään viipyvä vaahto. Tuoksussa paahteista mallasta, tummaa suklaata, vahvaa kahvia, lakritsia. Suutuntuma on pehmeä, keskitäyteläinen ja vähäisiä hiilihappoja. Maku on rouhean paahteinen, tummasuklainen, kahvinen, lakritsainen. Maku ei ole kovin makea ja jälkimaussa on greippistä katkeroa ja saippuamaista tunkkaisuutta. Jotenkin maistui paremmalta talvella. Kenties varastointi ei parantanut makua, kenties makuaisti on muuttunut.

Post author: Mr White
Mr White
6 years ago
4.0
Täydellinen valinta kuun pimennyksen seuraamiseen mystisenä kesäyönä. Täyteläinen, paahteinen, tasapainoinen ja vahva; me like!

Post author: veltto62
veltto62
6 years ago
3.5
👍🙄🍻