Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Labrassbanda Love Beer 4.9%, Schneider Weisse G. Schneider & Sohn, Germany
556 notes
3.2
Labrassbanda Love Beer
4.9% Hefeweizen
Schneider Weisse Love Beer is a wheat beer with a lovely golden color topped with a dense white foam. Aromas of citrus and stone fruit hint at flavors akin to Sauvignon Blanc.
IBU : 20
Houblon : Hallertau, Hallertauer Tradition

Avis

Post author: Kolibri91
Kolibri91
18 days ago
2.8
—-Ekakerta—- Ensimmäinen kyseisen panimon olut. Ulkonäkö, tummempaa kuin moni muu vehnäolut, sameaa ja suodattamatonta, melko hienojakoisella vaahdolla. Aromi, mielenkiintoinen vehnäoluelle epätyypillinen tuoksu. Tuoksu on mielestäni vähemmän vehnäinen mutta enemmän hedelmäinen raikas ja ehkä hieman kirpeä ei niinkään yli makea kuten monesti vehnäoluilla on tapana, banaania ei tule esiin tai en ainakaan sitä erota eri tuoksujen joukosta. Nyt sen kekkasin tässä on selkeästi yritetty tuota belgia-hollanti akselilla tehtävää korianterilla maustettua vehnäolut tyyppiä mutta tämä on lager eikä ale. Tuoksussa on hieman myös jotain paahteista. Ale versioihin verrattuna tämä on tuoksultaan täyteläisempi ja ehkä hieman painostavampi mutta silti yhtä raikas. Kun tätä tuoksua nyt tarkemmin tutkin niin kyllä tässä myös hieman banaania tulee esiin kaiken muun takaa. Maku, vastaa hyvin pitkälti aromia, maku on raikas, korianterinen, vehnäinen ja pehmeä myös ehkä hieman vetinen sekä kuivahko/ ei niin makea, ihan ok helposti juotava ja miellyttävä olut.

Post author: Risto K
Risto K
@ Peurunka Areena
30 days ago
Labrassbanda Love Beer, Germany
3.0
mutsin kaa päisän raflamessuil

Post author: NotKarjalaEnjoyer
NotKarjalaEnjoyer
@ Alko Sutela, Kotka
2 months ago
Labrassbanda Love Beer, Germany
2.9
Erikoinen makuyhdistelmä missä vehnää, vehnän banaanimaisuutta ja sitten taas rapsakkaa pilnerin humalaisuutta. Jos haluan vehnäolutta ja luvataan hefeweizeniä niin toivon että se sitä myös olisi. Pale alen voin sitten ostaa myös erikseen :)

Post author: Velho5
Velho5
@ Alko Sutela, Kotka
2 months ago
Labrassbanda Love Beer, Germany
2.9
Banaaninen, raikas ja hedelmäinen. Jälkimaussa katkeroa. Mielestäni katkera maku vehnä olueeseen. Perus juotava ja miellyttävä muttei vastaa perinteistä vehnä olutta mielestäni.

Post author: Hiski
Hiski
@ Alko Itäkeskus Prisma, Pori
2 months ago
0.4
Aika mauton, join silti.

Post author: Reiska
Reiska
@ Alko Tuusula Hyrylä
2 months ago
3.4
Vähän erilainen vehnis, joka ei olekaan banaanisen pehmeä vaan sitruksisen kova pehmeällä kuorella. Hieman kuin lager yhdistettynä vehnään, mut veikeästi. Ei ollenkaan pöllömpi. Täräytetään påsk tästä käyntiin.

Post author: MattiL
MattiL
@ K-Citymarket Salo
2 months ago
3.2

Post author: Christopher O
Christopher O
2 months ago
Labrassbanda Love Beer, Germany
4.5

Post author: Jylppy
Jylppy
3 months ago
2.9

Post author: grego
grego
@ Café populaire
3 months ago
4.0
La première est bonne, mais la quatrième l’est encore plus