Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dry Hopped Powdered Cheese 8.0%, Other Half Brewing Co., United States
5 ratings
3.6
Double Dry Hopped Powdered Cheese
8.0% Imperial IPA / Double IPA
Double Dry Hopped Powdered Cheese Imperial IPA was brewed with our friend Drew from 18th Street Brewery. Much like the original, it is a 100% Lupulin powder beer, brewed with Citra, Simcoe and Tomahawk lupulin powder. This version has a huge charge of extra Citra lupulin powder.

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Double Dry Hopped Powdered Cheese, United States
4.2

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Double Dry Hopped Powdered Cheese, United States
4.2
Oikein maukas dipa pitkän ajon jälkeen. Pehmeämpi kuin odotin, cryot olleet aika teräviä. Citra tuo sitrusta, mikä aina mukava.

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Double Dry Hopped Powdered Cheese, United States
4.2
Other Halfin ja 18th Streetin Collab DIPA. Tölkitetty 21/01/20, joten tänään ikää reilu 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja paksun samean mehuisana. Pinnalle nousee sormen korkea todella kuuohkea vaalea vaahto. Tuoksussa on runsaasti Citran tuomaa sitruksista humalakäpyisyyttä. Taustalla hivenen persikkaa, ananasta ja mangoa. Maku jatkaa samalla linjalla. Raikasta appelsiinia, sitrusta, kiwiä, ananasta ja persikkaa. Taustalla on pientä makeutta ja katkeroista humalakäpyisyyttä. Suutuntuma on kermaisen paksu ja mehuisa. Alkoholi on luonnollisesti piilossa. Oikein mukana DIPA, mutta jää hieman ehkä massan sekaan. Makua saisi olla hivenen reilummin. Suutuntumasta plussaa. Todella pehmeä ja kermainen.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Double Dry Hopped Powdered Cheese, United States
4.3
Tölkitetty 21.1.20 ja nautittu 7.2.2020 eli 2,5 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto. Samean vähän tummemman keltainen IIPA. Tuoksussa kirpsakkaa sitrusta, makean pehmeää trooppista hedelmää (ananasta, persikkaa/aprikoosia, mangoa, kepeää appelsiinia ja passionhedelmää), kevyttä humalapellettiä ja kepeää miellyttävän vaaleaa maltaisuutta. Maussa hapanta ja kuivattavaa sitruunaisuutta, ruohoista ja yrttistä (kuivahkoa) humalapellettiä, runsaammin makean mehuisaa trooppista hedelmää (mandariinia, ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää ja verkkomelonia) ja vaaleaa maltaisuutta. Katkeroa reilummin. Jälkimaussa kepeää sitruunaisuutta ja kepeää yrttistä humalapellettiä, makean mehuisaa kypsähköä pehmeää appelsiinia ja ananasta. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ————— Tätä ennen, kun nautiskeli 10,5%:n Space Hallucinationsin, niin väkisinkin vertaa siihen vaikkei pitäisi, koska ovat kuitenkin eri kaliiberin oluita. Tämä on todella mehuisa tapaus, jossa citra lupulinin runsas määrä nostaa sitrusmaisuutta runsaammaksi, jota pehmeä hedelmäisyyttä kesyttää. Vähän kuivakka, mut hyvin mieluisa sitruksisen hedelmäinen dipa. Todella helppoa juotavaa.