Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged 11.5%, Brouwerij Kees, Netherlands
79 notes
3.8
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged
11.5% Imperial Stout
45,0 EBU. 75,0 EBC. 26,9 'P.
IBU : 45
Vieillie en fût

Avis

Post author: Tero M
Tero M
1 year ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
3.7
Kätköistä kaivettu Stout,mistä ei päiväystä löytynyt. Kaataessa vaahtoa ei tule lainkaan ja muutenkin hiilihappoja tosi vähän. Suutuntuma kevyt ja helposti nautittava näinkin vahvaksi olueksi. Rakenne myös ohut,maussa karamellista makeutta ja mokkasta paahdetta. Pieni pettymys,olisko paras terä jo menny ohi🤷

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
3.7

Post author: blackmuppet
blackmuppet
5 years ago
4.3

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Alko Iso Omena
5 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
3.7
Muutama kuukausi sitten ostettu, suht hyvin arvioitu imperial stoutti maistoon. Lasiin kaatuu mustaa olutta, joka ei jätä oikeastaan mitään merkkejä vaahdosta oluen pinnalle. Tuoksu on kyllä todella makean suklainen ja karamellinen. Aivan kuin Mars -patukkaa nuuhkisi. Kieltämättä hieman esanssinen fiilis, todella Omnipollomainen. Lisäksi löytyy aimo annos pehmeää viskiä, vaniljaa ja hieman jopa vaahtokarkkia. Todella kevyt suutuntuma 11,5% oluelle. Happoja on vähän. Vähän siis laiha suutuntuma, mutta toisaalta todella helppoa juotavaa. Maku on myös makean mars -patukkainen. Viskisyys tulee esiin melko hedelmäisenä ja makeana, hieman vaniljaisena. Vain aavistus paahteisuutta seassa. Yllättäen aika hedelmäinen makukokemus. Ihan mielenkiintoinen tekele, mutta ei noussut hitiksi.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Alko Verkkokauppa
5 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
4.0
Ei päiväystä. Beige vaahto. Tumma ja pinnasta tumman ruskea is. Tuoksussa runsaasti herkullista karamellista fudgea ja viskisyyttä, maitosuklaata, kepeästi vaniljaa ja tammea, kevyesti alkoholia ja kepeää tummahkoa suklaakakkuista mallasta. On kyl hieno tuoksu. Maussa alkuun reilummin viskiä ja makean tummemman karamellista fudgea, sitten tummempaa maitosuklaata ja kuivakkaa paahteisuutta, kahvia, hieman yrttinen ja tumman suklaakakkuisen maltainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on tumman suklaisen fudgeinen, viskinen ja kevyen paahteinen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä rungolla. Vähän kesy runko 11,5%:iin. -------------- Kivan makuinen kokonaisuus. Fudgea, suklaata, viskiä, kahvia ja paahteisuutta. Tämän oluen heikoin lenkki on ehdottomasti runko, joka jää kesyksi prosentteihin nähden. Tuoksu on paras osa tässä, todella miellyttävä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Alko Arkadia
5 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
4.0
Keesin Caramel Fudge -sarjaa olen maistellut aikaisemmin ylimakean perusversion sekä hienostuneen brandy-tynnyriversion. Tämän Woodford-viskitynnyristoutin ostin Suomen parhaimmasta viinaverkkokaupasta, Alkosta viime vuoden puolella. Itseasiassa kaksin kappalein, koska UT-pisteet ovat vieläkin/tällä hetkellä melko kovat, 4.21/5. Lasista löytyi tummaa imperiaalia vähäisellä vaahdolla ja tuoksussa viskitynnyriä sekä suklaata oikein mallikkaasti. Kyllähän se tynnyri tässä(kin) maistuu, mutta ei liiaksi. Suklaisuutta löytyy, eikä tämä todellakaan ole liian makea. Olen lukenut että tämä on jakanut melko paljon olutjuojia. Joku on sanonut että tämä on liian makea, toinen sanoi, jotta viski maistuu liikaa. Mun mielestä tämä perinteinen viskitynnyröity imperial stout. Ei yllätyksiä eikä pettymyksiä. Jätän suosiolla tuon toisen tölkin varastoon ja nautiskelen paljon myöhemmin. Tälle annan 4.0/5. Sanoisin että brandy-versio on hilppasen parempi.

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
3.5
Tuoksu on miellyttävä, mutta kovin esanssinen ja synteettisen oloinen. Vaniljaa, karamellia/toffeeta, suklaata ja hieman maitokahvia kaupan päälle. Maussa samat pääpiirteet, rungon jäädessä pahasti aromien jalkoihin. Lähes täysin hapoton, joka tekee tästä hieman väljähtäneen oloisen(asia olisi toisin, jos runko olisi riittävän tuhti). Tynnyröinti aistittavissa melko vaisuna. Vahvasti tästä tulee mieleen Omnipollon esanssisotkut, mutta niistäkin jäädään kyllä täyteläisyydessä jälkeen.

Post author: Vesku
Vesku
5 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
2.0

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Alko Verkkokauppa
5 years ago
Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged, Netherlands
3.8
Aika kiva tynnyrisen makea herkku

Post author: Mr White
Mr White
5 years ago
3.0
Rasvainen, öljymäinen pläjäys. Toffeeta ja etenkin bourbontynnyriä tuoksussa sekä maussa vähän liikaakin. Bourbon dominoi muilta mauilta tilaa voimakkuudellaan. Kaikki ainekset herkulliseen tuplapatukkamaisuuteen löytyy, mutta tasapaino horjuu valitettavasti. Ei pääse Omnipollojen makupalettien tasolle..