Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brouwerij Kees
5030 ratings
Brouwerij Kees
Middelburg, Netherlands


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: WilleW
WilleW
@ Bierloods22
2 days ago
3.8
Tämä oli kummitellut jääkaapin perukoilla jo hyvän tovin, joten eikun testiin. Nimensä mukaisesti maapähkinäinen ja suklainen impi. Paahteisuus on keskimääräistä vähäisempää mutta katkerot kääntävät kuivan suuntaan. ABV 14,9 pysyy suht hyvin piilossa mutta pikkuisen pukkaa makuun oluen lämmetessä. Runko on mukavan paksu ja oluelle sopiva. Tämä sinällään kyllä yllätti positiivisesti, että odotin makeaa ja pistävää tököttiä mutta tämähän oli aivan kelpo imperial stout.

Post author: Tommo21
Tommo21
7 days ago
4.9
The most perfect collab between Polly’s x Brouwerij Kees. Never heard of the latter before but will keep an eye out in the future

Post author: WilleW
WilleW
@ Bierloods22
12 days ago
3.0
Tässä on tynnyröinti ylivahvana ja islayviski hallitsee makupalettia. Sinällään en valita mutta muita makuja on hankala löytää. Runko on myös turhan kepeä imperial stoutiksi. Pistävä.

Post author: Risukka
Risukka
@ Bierloods22
16 days ago
3.7
Maltainen, tummanluumuinen, siirappinen. Ihan juotava.

Post author: martinreed
martinreed
@ Drinks of the World, Zürich
19 days ago
3.8

Post author: Blubman
Blubman
@ Craftbeer-Shop.com
21 days ago
5.0
Ein Stout von dem ich schon viel positives gelesen habe, ich bin gespannt. Tiefschwarz quasi ohne Schaum, immerhin bleibt ein feiner Film um den Glasrand stehen. In der Nase karamellig, dezent angeröstet. Sehr voluminös. Tja was soll man da sagen, Karamell pur, geil. Samtig, ölig, sehr fett, ich habe ne übersteuerte Süße erwartet, das passt aber richtig gut. Etwas Vollmilchschokolade mit einem Touch Vanille dazu, mehr braucht's auch nicht. Das Mundgefühl ist herausragend, der Alkohol verboten gut eingebaut.