Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
In Perpetuity 6.7%, Tree House Brewing Company, United States
8 ratings
3.6
In Perpetuity
6.7% India Pale Ale

Reviews

Post author: bbell365
bbell365
3 years ago
3.4

Post author: bbell365
bbell365
3 years ago
3.5

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
In Perpetuity, United States
4.2
Illan viimeisenä lasiin Tree Housen olut, jossa humalina on Citra ja Nelson - sekä kaunis tarina taustalla. Tölkitetty 17.09., eli 7 viikkoa sitten. Raikas ja hedelmäinen humalakombo tuoksultaan ja maultaan. Helppo ja trooppisen maukas ölppönen. Paljon humalaa ja makua. Uskomatonta että tämä on vain 6.7%. Menisi sokkona maistettuna helposti tupla-IPAna.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Tree House Brewing Company
5 years ago
In Perpetuity, United States
4.4
Vanhimmat Tree Houset pois alta ensiksi. Tämäkin on kuitenkin tölkitetty noin kolmisen viikkoa sitten. On kyllä ihanan näköistä samean keltaista nektaria lasissa. Ihanan lempeä ja pehmeän hunajameloninen ja persikkainen tuoksu. Taustalla lisää hedelmää kuten kiiviä, ananasta ja appelsiinia. Tuoksu vain paranee lämmetessään. Suutuntuma on aivan samettisen pehmeä sekä kermainen. Ei kuitenkaan mitään tuhtia rungoltaan vaan melko helppoa ja jopa kepeää. Vaikka runko onkin hieman kepeämmän puoleinen, makua löytyy reilusti! Alkumaussa makeampaa ja pehmeämpää hedelmää, mutta huikan edetessä hedelmäisyys muuttuu hieman intensiivisemmäksi ja jopa kirpeäksi sekä aavistuksen hapokkaaksi. Ainakin melonia, persikkaa, papaijaa sekä persimonia havaittavissa. Myös sitrusta reippaasti. Loppu maussa hieman humalapellettiä sekä vastaleikattua nurmea. Aavistus karviaista häilyy taustalla.

Post author: Mark W
Mark W
5 years ago
4.5

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
In Perpetuity, United States
4.3
Jatketaan puumajapanimon In Perpetuity IPA:lla, jolla on kaunis tarina taustallaan. Sen voi jokainen googlata itse halutessaan. 22k reittausta Untappdissa ja 4,42 keskiarvo. Lienee siis ihan suunmukaista. Tölkitetty noin 7 viikkoa sitten. Humalina tässä on Citra ja Nelson. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja aavistuksen utuisena. Kaunis kaksi ja puoli sormea korkea vaahto nousee pinnalle. Laskiessaan jättää lasin reunan täysin pitsin peittoon. Tuoksu on raikkaan sitruksinen, greippinen ja limeinen. Trooppista hedelmää reilusti. Raikas ja miellyttävä. Maku on todella raikas ja miellyttävän sitruksinen sekä limeinen. Mukana taustalla aavistus appelsiinia, ananasta, mangoa ja persikkaa. Humalaa ei taaskaan ole säästelty. Vaikka alkoa on vain 6,7%, niin runko riittää mukavasti, eikä vetisyys vaivaa ollenkaan. Happoja on keskiverrosti. Jälkimaku on jälleen kuivahko, hennon havuinen ja katkeroinen. Todella helposti lähestyttävä ja juotava IPA. Näitä menisi kesäkuumalla useampi tuosta vaan. Laatu näkyy taas lopputuloksessa. Kokonaisuus on pehmeän pyöreä, ja mitään selkeitä puutteita ei ole. 4,3 tähteä.

Post author: Paulorfo
Paulorfo
7 years ago
3.0