Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Doppelganger 8.0%, Tree House Brewing Company, United States
16 notes
4.0
Doppelganger
8.0% Imperial IPA / Double IPA
This beer is an imperial version of Alter Ego. It is intensely kettle and dry hopped to produce a pungent and flavorful Double IPA that is super pleasant to drink. It is simply and easily described as a juicy and dank citrus bomb.

Avis

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
4.5

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Doppelganger, United States
4.2
Hyvää perjantaita! Lasiin pitkästä aikaa Tree Housea. Näköjään tämän vuoden ensimmäinen. Tämä hopsi tölkitetty 15.02.21. Humalista ei ole mainintaa, mutta tämä on siis Alter Egon (Humalina Mosaic ja Amarillo) vahvempi versio. Melko tummankeltainen ööli ja tuoksu ja maku on tuttua Tree Housea. Kypsempää ja makeampaa hedelmäisyyttä pienellä limen twistillä. Ei ihan lempparihumalat kyseessä, mutta kokonaisuus on ihan laadukas ja sopivan katkeroinen. Ei myöskään parasta Tree Housea, mutta kuten monesti aiemminkin, tämäkin parani loppua kohden.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
3 years ago
Doppelganger, United States
4.3
Tölkitetty 15.2.2021 ollen nyt päälle 4,5 viikkoista. Aika kullannut vähän muistoja. Erittäin laadukas ja tasapainoinen kokonaisuus kaikkiaan. Tästä vähän uupumaan ne terävimmät aromit.

Post author: Juski
Juski
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Doppelganger, United States
4.4
Tähän on hyvä päättää tämän illan makustelut. Samea, tumman keltaista ja mehumaista olutta kuohkean kermaisella vaahdolla, joka jääkin olutta koristamaan hyväksi toviksi. Tuoksut ovat herkullisen hedelmäiset ja varsin houkuttelevat. Makeaa ja hapanta tässäkin on hyvässä suhteessa. Ehkä sitrushedelmäiset vibat puskevat hiukan edelle, mutta eivät pahasti ja itseäni tämä ei haittaa, päinvastoin! Kuohkean pehmeä ja samettinen suutuntuma. Sitä kuuluisaa "linnunmaitoa" koostumukseltaan. Maku kuivahkon humalainen säestettynä happamilla sitrushedelmillä (etenkin appelsiinia, jonka lisäksi myös sitruunaa ja greippiä) ja tasapainottavalla makealla trooppishedelmäisyydellä (mm. mango, ananas..). Kokonaisuus maussakin kallistuu hiukan enemmän happaman sitrushedelmäisyyden puolelle, mutta ei lähde keulimaan ja jyräämään muuta, varsin monipuolista makumaailmaa.  Hyvä on balanssi.  Alkoholi on pelottavan hyvin piilossa... Jälkimaku suuta sopivasti kuivattavan hapan ja appelsiininen & tasapainossa kokonaisuuden kanssa olevalla katkerolla. Lisäksi löytyy hiipivää hedelmäistä makeutta jälkiliukkailta. Varsin maukas, monipuolisen hedelmäinen ja muutenkin hyvällä makupaletilla varustettu olut, joka on helposti juotava, mutta kuitenkin haastavan paljon makuja sisältävä nautinto. Tykkäsin!

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Doppelganger, United States
4.5
Tree House Brewing Co - Doppelgänger 8% DIPA. I would say it's a Doppelgänger-Thursday today. Canned on 05/03/20 so nearly 4 weeks old on tasting. Pours juicy yellow in color with one finger thick white head which settles nicely into a thin carpet on the surface leaving lacing on the wall. It's hazy and doesn't let any light through. On the nose it's fresh and sweet, tropical with mango, peach, pineapple and papaya. There's citrus, grapefruit and orange. It's also a bit grassy. What a setting. Flavour doesn't quite reach the same level with aroma but still really good. Tropical fruits and sweetness but then again dry with orange, citrus  and grapefruit. A bit grassy and hoppy it is. Can't feel the alcohol at all and super easy drinkable. Slight bitterness lingers also on the palate. Only negative thing here is that the can is too small. 😅🤣 These American beers are just lovely. Glad I have the chance to enjoy these from time to time. Thank you beer lords again. Keep it coming. 🍻👊🥰🙏

Post author: Grey
Grey
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Doppelganger, United States
4.0
🌴🦁🌴 Nyt villitellään! 🌴🦎🌴 Ensimmäinen olut suoraan tölkistä juotuna yli vuoteen 🤯😳 Edellinen oli The Alchemist - Heady Topper, koska suuresti arvostamani herra Kimmich sitä suositteli 🎩 ...se kerta oli kyllä suurpettymys itselle, mutta katsotaan kuinka nyt käy... 🙈🙉🙊 OLUT: Doppelganger PANIMO: Tree House Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,0% VÄRI (EBC): - (-) KATKEROT (EBU/IBU): 88.0 TUOKSU: - VAAHTO: - GREY’S VIEW Ensipuraisu...ja sieltähän löytyy makuja 😲Hedelmäisiä sellaisia, ei niitä metallisia! Siis WTF!? 😮 Kuivaa sitruunaa, greippiä, aprikoosia ensikärkenä 🏝🍋🍊🏝 Kevyesti napsaavalla viballa. Suutuntu on kuohkean runsas ja pyöräytyksen jälkeen jopa soseiseksi muuttuvan runsas. Mutta raikas. 🤔🌪🌴🤷🏻‍♂️ 🙈 Ei se kyllä tämä lasiton fiilistely 🙉 ei se kyllä oikein... 🙊 Jälkimaussa näkkileipää, greippiä, metallia. 🥨🍋⚙️ Mutta ei silleen musiikki tyylillisesti 🎸🎧🎤🎹 vaan silleen, että ihan kun olisit takonut sitä saunakauhaa siellä teknisessä työluokassa silleen vähintään ihan riittävästi 🥰🔨🗜🥰 Joo. Loput lasiin ✌🏼 MUUTA MAINITTAVAA: // 9 Sleeps Til Fhall Terr ! ! // Canned 20/11/2019 Tasted 5/1/2020

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
Doppelganger, United States
4.3
Jalat ylös ja olut lasiin. Tölkitetty 20.11. Tuoksu on makean raikas ja hedelmäinen. Maku on raikas, greippinen ja appelsiininen, hieman hedelmäinen ja tasapainoinen. Karkeroita on vain sen verran, että ne juuri havaitsee. Melko kevyttä juotavaa, ja katoaakin näköjään aika nopeaa lasista. Hyvä dipa, ei aivan kovimpiin suosikkeihin yllä, mutta kyllä tätä mielellään nauttii.

Post author: John
John
5 years ago
Doppelganger, United States
3.9
What you would expect from a modern NEIPA. This one is well balanced smooth and not too acidic. Just delicious. Nice work Tree House.

Post author: Winzard
Winzard
6 years ago
Doppelganger, United States
4.5
Lyhyt arvostelu tällä kertaa tästä huipputuotteesta. Tölkitetty 09/10/2018, joten tänään nautittaessa reilu 2 viikkoa ikää(!). Tuoksu on todella kova. Suorastaan huumaavan raikas ja ihanan trooppishedelmäinen. 10/10 tuoksusta. Maku on kuivahkon ja raikkaan appelsiininen ja reilun trooppishedelmäinen. Ihan ei pääse tuoksun kanssa samalle tasolle, mutta on silti todella huikea. Aavistus ruohoisuutta myös mukana. Todella maukas, raikas ja tuore. 4,5 tähteä.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Tree House Brewing Company
6 years ago
4.7
Pidin tästä paljon enemmän kuin saman panimon eilinen Haze. Huomattavasti tuhdimpi runko, syvempi maku ja muutenkin maukkaampi