Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Beyond Atomically 8.3%, Monkish Brewing Company, United States
6 ratings
3.7
Beyond Atomically
8.3% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
BEYOND ATOMICALLY is a TRIPLE DRY-HOPPED DIPA, extremely saturated with Mosaic, Galaxy, and Citra hops.

Reviews

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Beyond Atomically, United States
4.5
On ollut vähän kiirettä, joten on jäänyt arvostelut vähemmälle. Säästäkin huomaa että loma alkoi tänään, joten nyt pitää alkaa tyhjentämään varastoja näistä jenkkimehuista. Tämäkin Monkishin Mosaicilla, Citralla ja Galaxylla Triplakuivahumaloitu DIPA on tölkitetty jo 19/05/20. Ikää on siis kertynyt jo melkein 7 viikkoa. Olut kaatuu lasiin siitäkin huolimatta todella kirkkaan ja puhtaan keltaisena. Olut on huomattavan paksun sameaa ja mehuisaa. Vaahtoa ei juurikaan muodostu. Tuoksu on runsas ja voimakas. Reilua mangoisuutta, passionhedelmää, appelsiinia ja persikkaa. Runsaasti kuivaa humalointia ja hentoa havuisuutta. Ihan miellyttävä kokonaisuus. Maussa kuivahumalointi nousee eniten alussa esille, ja voisin kuvitella, että tämä oli tuoreena todella terävä. Ehkä ihan hyväkin, että on muutaman viikon saanut tasaantua. Kun tuon reilun humaloinnin yli pääsee, niin oluesta alkaa avautumaan myös mukavan pehmeää hedelmäisyyttä. Appelsiinia, persikkaa, ananasta ja mangoa. Jälkimaku on todella kuiva, yrttinen ja lyhyt. Suutuntuma on todella paksu, ja alkoholi loistaa poissaolollaan. Ei tässä ole humalaa kyllä säästelty, ja lopputulos on Monkishille ominaisen laadukas ja saumaton. Hieno olut.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Beyond Atomically, United States
4.7

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Beyond Atomically, United States
4.7
Batch 4. Tölkitetty 19.5.2020, joten ikää nyt 4,5 viikkoa. Untappd ka. arviontihetkellä 4,57. Kevyt valkea vaahto. Todella sameaa vaaleamman keltaista dipaa. Upean näköne. Tuoksussa reilummin tuoreen mehukasta sitruuna ja greippimehuisuutta, runsaasti herkullista, tuoretta makean mehuisaa trooppista hedelmää (runsaammin ananasta ja appelsiinia, sitten mangoa), yrttisyyttä ja humalakäpyisyyttä. On dänkkiä. Maussa reilummin kirpeämmän hapanta ja (pitkäkestoista) mehuisaa sitruksista greippisyyttä, kepeästi yrttistä ja ruohoista kuivahumalointia, runsaammin makean mehuisaa trooppista hedelmää (eniten appelsiinia, ananasta, mangoa, mandariinia). Katkeroa reilummin kuivattaen suuta. Jälkimaussa sitruksisuutta ja makeampaa appelsiinisen trooppista hedelmää. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Huikea tapaus Monkishilta. Sitrushedelmä edellä mennään, mut annetaan sijaa makeammallakin hedelmälle. Pehmeä, tuhti ja runsas. Triple dryhop on runsaasti mukana mut mieluisaa pehmeänä ja vahvana. Kaikesta pehmeydestä huolimatta vaatii jälleen kokemusta tällaisista tykätäkseen, koska humalatykitystä on ja paljon.

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Beyond Atomically, United States
4.2
OLUT: Beyond Atomically PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,3% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (13.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hedelmäunelmaa. Pehmeitä ja kypsiä hedelmiä on runsaasti. Lähes huoneen täyttävä. VAAHTO: Nousee kahden sormen mittaan ja kaikkoaa hyvin nopeasti ja täysin. GREY’S VIEW TDH Citra, Galaxy & Mosaic NEDIPA. Syvän trooppinen ja pehmeä ensihuikka. Mauista irtoaa kypsää ananasta, mangoa, runsaan mehukasta persikkaa sekä kuivempaa kiiwiä ja cantaloupea. Hieman makeampaa sorttia kokonaisuudeltaan. Suutuntu on hyvin tasainen, keskitukevalla, mehuisalla rungolla. Kuivahumalointi on toteutettu erinomaisesti. Jäytää leukaperiä juuri sen verran, että ihan mielellään sitä seuraavaa huikkaa voi ainakin harkita. Jälkimaussa kuivahumalointi on kärjessä, hedelmäisen mehukkuuden pilkistellessä vähän matkan päästä. MUUTA MAINITTAVAA: Hienosti tehty NEDIPA. Kovin mehumainen se on ja melko tarkalla otteella ilmeisestikin koottu. Runsaampaa hiilihapotusta jäin kuitenkin kaipaamaan tässä. CANNED 19/5/2020 TASTED 18/6/2020