Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Water Balloon Fight Club 8.4%, Monkish Brewing Company, United States
8 ratings
3.9
Water Balloon Fight Club
8.4% Imperial IPA / Double IPA
A double dry-hopped version of our Water Balloon Fighters Double IPA with Mosaic, Citra, and Simcoe hops!

Reviews

Post author: Paron1
Paron1
2 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.4
Tauko oikeista hopseista. Se sanottuna, tämä menee suoraan ikeniin. Todella hyvä tuplaipa. Tasapainoiset humalat. Mukava suutuntuma. Hieman dänkki. Tykkään.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
2 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.3
Monkishin WBFC on oikeastaan ihan kiva DDH-ölppönen. Humalina Simcoe, Mosaic ja Citra. Tölkkipäiväys on 28.10., eli nyt hieman yli viisiviikkoista olutta. Batch 7. Tuoksu mehuisan hedelmäinen ja kuivahumalointi on tässä jenkkimittarilla keskitasoa. Maussa Citra tuo sitruksisuutta ja nuo kaksi muuta tuttua humalaa tuo tähän hieman kukkaisuutta ja makeutta. DDH on läsnä, mutta ei häiritse. Hyvä dipa, joka jotenkin tuntuu hieman nähdyn oloiselta, mutta hyvää tässä oli se että olut parani loppua kohden.

Post author: Miitre
Miitre
2 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.6
Lci

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
2 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.3
28.10.2020 tölkitetty ollen nyt 3,5 viikkoista. Batch 7. DDH selkeästi mukana terävöittämässä ja kuivaamassa suuta yrttisemmällä vihreällä humaloinnilla sekä runsaammalla happamalla sitruunaisuudella. Makea mehukas hedelmäisyys (ananas, mango, kiwi, appelsiini) tasapainottaa mukavasti sitä ja tekee tästä kivan kokonaisuuden. Laadukas Monkish DDH:lla.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
2 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.5
Enpä jaksa tänne uutta olutta tehdä, mutta tässä on kyseessä tämän oluen Batch #7. Citralla, Mosaicilla ja Simcoella humaloitu NEDIPA, joka on tölkitetty 28/10/20. Ikää siis tänään pari päivää päälle 2 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena, ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee sormen korkea vaalea vaahto. Tuoksussa on todella reilusti humalaa ja toki raikasta hedelmää. Simcoe tuo mukaan kukkaisuutta ja kevyttä yrttisyyttä. Oikein miellyttävä kokonaisuus. Maku on todella runsaasti humaloiduin kuiva ja rypäleinen. Sen jälkeen maku avautuu raikkaaseen appelsiiniin, kiwiin ja ananakseen. Jälkimaussa kuivahko yrttisyys ja kevyt metsäisyys ovat vahvasti läsnä. Suutuntuma on ihan hyvä, mutta se voisi olla parempikin. Alkoholi on piilossa. Laadukasta ja todella maukasta Monkishia vaihteeksi. Kaikki maut soljuvat mukavasti yhdessä, ja muodostavat upean makupaletin.

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.4
OLUT: Water Balloon Fight Club PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,4% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Mukavan pehmeän hedelmäinen ja kaurainen. VAAHTO: Nopea. Hemmetin nopea. GREY’S VIEW Mosaic, Citra & Simcoe tuplakuivahumaloitu DIPA. No hemmetti mikä jottei! Pehmeän runsaan kaurainen, runsaan mangoinen, kepeän sitruunainen, muka piiloisen mäntyinen ja hieman yrttinen ja mausteinen. Maut soljuvat hitaasti edeten, kuivahumalointi on melkolailla osunut kohdilleen. Suutuntu on upean tuhti. Hidas, huokkoset tukkivan kaurainen ja raikkaan hedelmäinen. Hiilihapotus on kuohkeaa ja runsaasti kertautuva jos oikein hurisuttelee tuota löpinäluukkua. Lämpiäminen sopii tälle hienosti. MUUTA MAINITTAVAA: Loistava DIPA. Pehmeän hedelmäinen, kaura vibainen (en tiedä onko kauraa edes käytetty tässä) ja kevyen mäntyinenkin se on. CANNED 6/4/2020 TASTED 8/5/2020

Post author: Pentti N
Pentti N
4 years ago
Water Balloon Fight Club, United States
4.2

Post author: TheBeerPadawan
TheBeerPadawan
5 years ago
5.0