Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Galaxy 8.0%, Hill Farmstead Brewery, United States
7 notes
3.9
Double Galaxy
8.0% Imperial IPA / Double IPA
An American Imperial Pale Ale bittered, flavored, and dry hopped exclusively with Galaxy hops from Australia.  7.8% abv.

Avis

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Double Galaxy, United States
4.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Double Galaxy, United States
4.5
Tölkitetty 15.9.2020 ollen nyt 4,5 viikkoinen. Sitruunaa ja makeamman appelsiinivetoinen dipa. Mallasta iskeytyy myös kepeästi alkuun mukaan. Laadukas tapaus. HF:n talon makua. Kiva yrttinen ja kuivan ruohoisa humalointi. Mangoista, persikkaista ja ananaksista makeampaa hedelmää lisänä appelsiinin kylkeen. On kyl todella maukasta.

Post author: Winzard
Winzard
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Double Galaxy, United States
4.5
Hill Farmstead, DIPA, yli 22k reittausta ja 4,5 keskiarvo kuulostaa melko loistavalta yhdistelmältä. Olen aina pitänyt HF:n tavasta tehdä nämä oluet, koska niissä on selkeäsi kunnioitettu perinteisempää koulukuntaa. Tölkitetty 15/09/20, joten ikää tänään tasan 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella pirteän ja kirkkaan keltaisena. Olut on täysin sameaa ja mehuisaa. Pinnalle nousee sormen korkea pienikuplainen ja vaalea vaahto. Tuoksu on todella timanttinen. Raikasta appelsiinia, persikkaa, kiwiä ja ananasta. Kuivahkoa kukkaniittyä, ruohoisuutta ja metsäisyyttä. Kevyttä yrttisyyttä. Maku on todella runsas ja reilun kuivan humaloitu. Galaxyssa ei ole todellakaan säästelty. HF:n talon maku on selvästi esillä, ja se ei kyllä haittaa yhtään. Taustalla on aavistus appelsiinia, persikkaa ja anasta. Reilummin kuivaa yrttisyyttä ja ruohoisuutta. Suutuntuma on todella runsas ja alkoholi on piilossa. Onpahan taas laadukas ja hieno DIPA HF:ltä. Näissä maistuu laatu ja osaaminen. Toki nämä eivät ole niin mehuisia kuin muut trendipanimot, mutta minulle tälläinen humalapommi toimii täydellisesti.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Double Galaxy, United States
4.4
Syysloman ensipuraisu. Todella hyvä dipa. Puhtaat, yksinkertaiset maut. Laatua. Kiitokset asianomaisille.

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Double Galaxy, United States
4.5
Olipas erinomainen tuominen veljellä. Vieläpä molemmille omat tölkit. Herkullista 🥰 Tästä on hyvä aloittaa syysloma

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Double Galaxy, United States
4.4
Hill Farmstead on ainakin minulle itselle antanut puhtaita, upeita humalamakuja. Sitä myös odotan tältä Galaxy tuplahumalalta. Tölkitetty 15.09. (Nyt 3,5 viikkoinen) ja parasta ennen päiväys on 27.10. Väri ei ihan oikeuksiin pääse tässä kuvassa, mutta se on niin sanotusti täydellisen keltainen hazy. Tuoksu on juurikin niin upea kuin odotin. Puhdasta humalaa, yrttisyyttä, hedelmäisyyttä ja happamuutta. Ihana Galaxy-hopsituoksu. Maku jatkaa täysin siitä. Hedelmäisyys ja humalan maun puhtaus on aivan uskomaton - aivan erilainen kuin muilla panimoilla. Galaxy pääsee täydellisesti oikeuksiinsa. On tämä HF kyllä hyvä panimo. Kiitos oluen tilaajalle. 😘

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Good Beer
6 years ago
Double Galaxy, United States
4.0