Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Society & Solitude #4 8.0%, Hill Farmstead Brewery, United States
5 ratings
3.6
Society & Solitude #4
8.0% Imperial IPA / Double IPA
Our experimental Double IPA experience continues. Hybrid Imperial IPA... Think Double Citra Meets Double Galaxy. 8% abv

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Hill Farmstead Brewery
3 years ago
Society & Solitude #4, United States
4.4
Toinen maisto tästä HFn S&S #4stä. Tölkityksestä päivää vaille neljä viikkoa. Yksi panimon ehdottomista lemppareista. Tällä kertaa iso tölkki. Citra- ja Galaxy -kombo ei tälläkään kertaa petä. Happamuutta ja makeutta sopiva määrä. Ja ennenkaikkea raikkautta. Maistuvaa humalalientä kaikkinensa, mutta sanoisin kuitenkin että tällä kertaa ei ihan niin hyvä batch kuin viimeksi, vaikka namia onkin.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
4.6

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Society & Solitude #4, United States
4.5
Kehuttu Society & Solituden neljäs versio. Tölkitetty noin 6,5 viikkoa sitten. Humalina tässä on Galaxy ja Citra. 260. jenkkiolut. Esimerkillisen näköinen dipa. Kauniin keltainen väri, täydellinen sameus ja sopiva vaahtomäärä. Tuoksu on, kuten odotettua, erittäin hedelmäinen ja humalainen. Monipuolinen, puolimakea, raikkaan sitruksinen, märkäruohoinen ja myös sopivan katkeroinen. Maku ei todellakaan petä. Katkeroa löytyy yllättävän paljon, mutta myös makea hedelmäisyys on tuotu upealla tavalla esille. Kyllä näitä laadukkaita oluita mielellään juo. Tässä aikalailla kaikki kohdillaan. Eilen nautiskelin viidennen version, ja sanoisin että pidin hieman enemmän tästä versiosta. Vain hieman. Johtunee todennäköisesti Citrasta.

Post author: Winzard
Winzard
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Society & Solitude #4, United States
4.6
Kun kerran on vauhtiin päästy, niin laitetaan lisää hyvää lasiin. Hill Farmsteadin DIPA, jolla on UT:ssa yli 19k reittausta keskiarvolla 4,5. Se on kova tulos se. Olut on humaloitu ’tuplasti’ Citralla ja ’tuplasti’ Galaxylla. Se lupaa melkoisen hyvää. Tämä yksilö on tölkitetty 09/12/19, joten sillä on ikää tänään vähän reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssin keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle muodostuu kermainen sormen korkea vaahto, joka ei laske millään. Tuoksu on suorastaan timanttia. Raikasta sitrusta, appelsiinia, persikkaa, ananasta ja mangoa kaikissa muodoissa. Pientä yrttisyyttä ja kauraisuutta taustalla. Reilusti tuoretta humaloinnin tuomaa käpyisyyttä ja kuivaa katkeroa. Mieletön kokonaisuus. Maku on kuiva ja todella runsaasti humaloitu. Katkeroa on vaikka muille jakaa, mutta se kaikki on todella pehmeää ja hienostonutta. Hedelmää on toki taustalla tarjolla, ja eniten esillä ovat ananasta, persikka, appelsiini ja verkkomeloni. Jälkimaussa kuivuuden lisäksi on tarjolla yrttisyyttä ja aavistus rapeaa heinäisyyttä. Suutuntuma on paksu, ja alkoholi on täysin piilossa. Ei voi kuin hattua nostaa tälle suoritukselle. Nyt on laatua ja osaamista tallennettu yhteen tölkkiin melkoisen paljon. Huikea kokononaisuus.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Society & Solitude #4, United States
4.7