Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mettle Double IPA 8.4%, Trillium Brewing Company, United States
13 ratings
4.0
Mettle Double IPA
8.4% Imperial IPA / Double IPA
In the spirit of tenacity and camaraderie, Mettle was first created to highlight the milestone of our inaugural year as a brewery. With the intense dry-hop duo of Amarillo and Citra, this medium-bodied Double IPA beckons with aromatics of pineapple, mango, orange, and a hoppy dankness. A fusion of orange, melon, light pineapple, and a subtle pithiness round out the palate with a smooth, pillowy mouthfeel. We continue to brew Mettle in recognition of our devoted following of hopheads that have supported us from the very beginning.

Reviews

Post author: Henri P
Henri P
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
7 months ago
4.3

Post author: Jokinen
Jokinen
3 years ago
Mettle Double IPA, United States
2.8
Samean keltainen ja kuohkeavaahtoinen. Tuoksu on trooppishedelmäinen, hiivainen ja hieman kumimainen. Trooppinen hedelmäisyys jatkuu maussa. Appelsiinia, ananasta, mangoa ja sitrusta. Havuisuutta, hiivaisuutta, kumimaisuutta ja kukkaisuutta. . Tuhdin hedelmäinen ja mehumainen. Mutta jotenkin hieman vetinen ja pliisu.

Post author: RRudolf
RRudolf
3 years ago
Mettle Double IPA, United States
4.2
Samean oranssia tupla ipaa Trilliumilta lasiin. Vaahtoa syntyy ohuelti, pitkälti kaatotavasta johtuen. Tuoksussa kypsää makeaa/imelää hedelmäisyyttä kuten aprikoosia, appelsiinia, greippiä ja mangoa. Jonkin verran maltaisuutta taka alalla. Täyteläinen ja mehuisa suutuntuma, suht vähäisellä hiilihapotuksella. Maku on myös makean ja jopa paikoitellen ylikypsän hedelmäinen. Reilusti verigreippiä, appelsiinia, mangoa, aprikoosia ja kevyesti passionia. Hieman kukkaisuutta taustalla. Makeaa maltaisuutta on suht reippaasti tässä, ja olisi ehkä kaivannut hieman enemmän katkeroa näinkin tuhtiin runkoon. Joka tapauksessa oikein maistuvaa olutta jälleen, joskin ei nouse ihan Trilliumin kärkikastiin. Näköjään olut numero 1300 pintissä.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Mettle Double IPA, United States
4.4
Kappas. Lempipanimoni Trillium ja DIPA. Ei voi mennä vikaan. Humaloitu Amarillolla ja Citralla. Tölkityksestä en valitettavasti saa selvää, mutta tämä on tuoreimmasta erästä, eikä ole montaa viikkoa sitten laitettu tölkkiin. Olut kaatuu lasiin aavistuksen oranssisen keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee puolentoista sormen korkea todella kuohkea ja vaalea vaahto. Tuoksu on kyllä timanttia. Raikasta appelsiinia, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Pehmeää humalakäpyisyyttä ja kuivaa yrttisyyttä. Miellyttävä. Maku on mielenkiintoinen. Ensimaku on aavistuksen happaman sitruksinen ja ruohoinen. Sen jälkeen maku kääntyy raikkaan mutta aavistuksen makean hedelmäsalaattiseksi. On appelsiinia, ananasta, passionhedelmää, mangoa ja persikkaa. Suutuntuma on todella paksu ja happoja on todella vähän. Alkoholi on huikean hyvin piilossa. Mukavan erillainen DIPA Trilliumilta. Oikein kiva makuprofiili. Laadukas ja tarpeeksi voimakas mauiltaan.

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Mettle Double IPA, United States
4.3
Hazy, pale orange beer with a faint milky hue and decent carbonation pours a velvety, off-white head that reaches two fingers. The foamy lid descends soon to a messy lace ring wafting on top. A bunch of tiny dots cling tightly onto the glass. The scent is astonishingly weak: I get citrusy nuances of lemon zest and grapefruit pith, seasoned with a pinch of dry hops. The fragrance is, overall, a tad earthy and remotely harsh. The taste receptors manage to enjoy much fresher aromas, such as grapefruit pulp, lemon zest, a bit of medium-raw mango and a small dollop of orange juice. Perhaps also a slice of pineapple has been put in the blender. The hoppy side is somewhat grassy, slightly piney and dank but not DDH. The taste profile is not exactly tropical but leaves an impression of something like Mediterranean. It's also noticeably less complex than some other Trilliums of recent times. The body is light-medium. The body is significantly less pronounced than some other Trilliums lately. The beer finishes with a good amount of citruses, displaying both pithy and fruity components, as well as relatively subdued dank hops. The more tropical fruit are not present in the finish. The aftertaste keeps sun shining on the tastebuds for a short time only. The mouthfeel is juicy, surprisingly light, subtropical and refreshing. It's also dry and mouth-drying as well as a bit dank. Overall, an interesting DIPA that falls short of some other Trilliums. Thanks a bunch, ..... , once again!

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Mettle Double IPA, United States
4.5
OLUT: Mettle PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,4% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaan hedelmäinen; appelsiini, ananas, passio, mango. VAAHTO: Kestävä, lähes kolmen sormen mittainen, jättäen reilun pitsin. GREY’S VIEW Hah! Onpas mehumainen hedelmäisyys tässä. Tropiikinhedelmiä täydentää hienosti tuo mallaspohja, mikä luo hauskan hedelmäliha tunnun tähän. Humalakatkero tuntuu oikein mainiosti tuoden tämän vankan vakaasti takaisin oluiden maailmaan. Suutuntu on kuohkean kermainen, kuohkean täyteläisellä hiilihapotuksella ja helpohkolla olemuksella. Jälkitunnussa kuivahumala täydentää makuja hienosti, pienen karkkisuuden lisääntyessä tuossa sivussa. MUUTA MAINITTAVAA: Amarillo & Citra DDH + Columbus humaloitu DIPA . Trilliumin Mettle on melko täydellinen mehu-DIPA. Kuivahumalointi on tässä kyllä tärkeä, jotta ei liian mehuksi jää. Erittäin hieno ja miellyttävä, vaikka onkin olevinaan yksioikoinen. CANNED 3/3/2020 TASTED 14/3/2020

Post author: Tapio S
Tapio S
4 years ago
Mettle Double IPA, United States
5.0
Allekirjoittaneen ensimmäinen yksisarvinen on nyt kesytetty. Sain ystävältäni kautta käsiini vihdoinkin Trilliumin tölkin. Kaikki hypetys ja ylitsevuolaat kehut panimoa kohtaan tämän oluen perusteella eivät ole olleet todellakaan turhia. Heti tölkin avaamishetkestä lähtien oluen mieletön tuoksu uppoaa kuin Titanic vuoden 1912 huhtikuussa. Oluen väri on ehkä kaunein mitä olen tähän päivään mennessä kohdannut. Monia tupla Ipoja juoneena huomaa heti, että tämä olut on poikkeus double ipojen värikkäässä kastissa. Makua voisi kuvailla suorastaan monisävyiseksi. Oluesta löytyy vivahteita muunmuuassa greipistä, sitruksesta ja jollain kierrolla tavalla valkoviinistä. Humalat tasapainottelee tässä oluessa yhtä täydellisesti kuin traptsetaitelija Circus de soleilissa. Ilman suurempia sanankäänteitä on pakko sanoa, että kyseessä on paras olut jota lyhyen olutharrastuksen aikana olen maistanut. Nälkä kasvaa syödessä, enkä voi odottaa, että pääsen seuraavan kerran tämän panimon oluisiin käsiksi.

Post author: Juuso A
Juuso A
4 years ago
Mettle Double IPA, United States
5.0
Edelleen aivan täydellistä ananasmehua

Post author: Paulorfo
Paulorfo
4 years ago
3.0

Post author: Juuso A
Juuso A
@ Trillium Canton
4 years ago
5.0
Mehuisaa dipaa. Aivan uskomattoman hyviä. Jotenkin tuntus että näistä trilliumeista pitäs kirjottaa pitkät tekstit, mutta kun on vaan niin hyviä, ettei oikein tiedä enää mitä kirjottelis kun kaikki on 5/5.