Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Haze 8.2%, Tree House Brewing Company, United States
37 ratings
4.1
Haze
8.2% Imperial IPA / Double IPA
Our Double IPA! We smell a ton of peach on the nose, with complementary notes of orange, mango, and passionfruit. The flavor is similar with a blast of citrus fruit & peach nectar quickly followed by a bounty of tropical fruit. A lingering and pleasant saturated hop oil finish awaits. Haze is the distillation of years of focused hands on brewing endeavor at Tree House... It is an unfiltered and intensely kettle and dry hopped Tree House Double IPA - a real juice bomb of a beer and one that gets better and better as you work your way through the glass.
Unfiltered

Reviews

Post author: Joakim P
Joakim P
11 months ago
4.6

Post author: Niko O
Niko O
1 year ago
4.4
Olut on täysin samean keltaista, reilun parin sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, mangoinen, aprikoosinen, appelsiininen, greippinen ja humalainen. Runko on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja raikkaan makea, pehmeällä katkeroinnilla. Maussa on runsaasti sitrusta, appelsiinia, mangoa, persikkaa, aprikoosia, greippiä ja hieman mandariinia, kiiviä, humalaa ja karamellia. Kieltämättä tämä on täynnä raikkaita makuja, ollen samalla mukavan makea ja raikas. Todella laadukas olut, jonka juo kyllä melkein vahingossa kokonaan ihan vain nautiskellessa.

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
Haze, United States
4.3
Seven Island - tastingin välivesi. 3,5kk vanhaa Tree Housea. Pakko sanoa että tosi kivasti kestänyt aikaa. Tämä ollut minulla +3c jääkaapissa. Makupaletti ehkä jopa tasapainottunut, vaikkakin ylikypsyyteen nojaa yhä enemmän. Ei enää niin greippinen tai kuiva. Tosi kiva tämä kuitenkin edelleen on.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
Haze, United States
4.6
Erittäin hyvä edelleen, vaikka kaksi kuukautta tölkityksestä. Loppu tölkistä kannatti jättää pois. Se oli todella kitkerää, mitä ei lasissa ollut. Pehmeää ja maistuvaa. Ei makeutta ja hedelmät ehkä vähän jääneet taka-alalle. Hedelmissä appelsiini, mangoa, hieman papaijaa ja mandariinia sekä ananasta.

Post author: JSJ
JSJ
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
Haze, United States

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
Haze, United States
4.3
Tölkitetty 7.5.21. Tuoksussa greippiä. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, kuiva, pehmeä ja lähes kermainen. Tosi hyvä suutuntuma. Tämä on dipa ja silti sulahtaa tosi pehmeän helposti kitusiin. Maussa sitrusta, greippiä, kivihedelmiä ja trooppisuutta. Tässä on ehdottomasti parasta suutuntuma, joka on ihan maailman luokkaa. Maku jääkin sitten vähän tästä. Kaipaisin makeampaa ja vähemmän greippistä otetta.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
Haze, United States
4.4
Varmaan 40c lämmintä terassilla ja aurinko paistaa, joten pakko se on yksi olut maistella. Itselle ensimmäinen Tree House ja tämä tölkitetty 14.4.21 🍺 Upean värinen olut ja ihana tuoksu vaeltaa nenään. Appelsiiniä ja persikkaa on kaadettu ihan kauhalla ja raikasta sitrusta sekä kukkaisuutta löytyy kivasti myös. Ihanan makea, hedelmäinen tuoksu. Suutuntuma on pehmeä, mutta eloisa. Reilusti makeaa, tuoretta hedelmää, etenkin appelsiiniä, mangoa ja persikkaa nousee esiin. Reilusti kuivaa humalaisuutta, mutta jotenkin todella pehmeänä. Ei ollenkaan kärkäs humaloinnin osalta, vaikka sitruksisuuttakin on reilusti. Myös kukkaisuutta sekä kuivempaa ruohoisuutta tarjoilee. Mitä tähän nyt sanois. Hitto, erittäin mukava ja raikkaan hedelmäinen dipa, menee liiankin nopeasti näillä keleillä 😅🍻

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
4.2

Post author: Sirdubby
Sirdubby
2 years ago
4.3
Mix of citrusy and piney hops, some grapefruit and possibly pineapple following. Good stuff. 4.25/5

Post author: janne_vuan
janne_vuan
2 years ago
Haze, United States
4.5
Iso Arskakin aikanaan sanoi, että olut on paras palautusjuoma. Syksyn ekan penkkipunnerrus voimatreenin jälkeen vähän Puumajaa lasiin. Oliko taas vähän etsiminen tässä oluessa? Muistin joskus nähneeni tästä arviota täällä, joten etsin panimon kautta. Tölkitetty 24.7. ULKOASULTAAN olut on todella kaunis. Sameaa appelsiinimehun keltaista ja siihen nousee kuohkea valkoinen vaahto. TUOKSU on ihanan hedelmäinen. Greippiä, appelsiinia, persikkaa ja nektariinia. MAKU.... Ai että on paksua hedelmämehua! Greippiä, greipinkuorta, appelsiinia, mandariinia, persikkaa, nektariinia. Aivan lopussa pientä dänkkistä yrttisyyttä ja hedelmäinen hieman suuta kuivattava jälkimaku säilyy suussa pitkää. Todella pehmeä makumaailma. SUUTUNTUMA on täyteläinen ja pehmeä. Ei kun paranee tämä jenkkimehuihin tutustuminen. Aivan loistavaa kamaa taas. Todella hedelmäinen ja fressi DIPA.