Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blue Sunday 7.0%, New Holland Brewing Company, United States
8 notes
2.9
Blue Sunday
7.0% Sour / Wild Ale
This unique anniversary libation, heritage-blended from our library of barrel-soured beers, exhibits deeply layered flavors of malt and oak, with a tart finish.
IBU : 18

Avis

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
3 years ago
1.0
Reilut kaksi vuotta myöhemmin. Mämmin väri. Ohuehko vaahto. Tuoksu luumua ja viinimarjaa, hieman vadelmaa. Maku, no vitun skeidaa. Hapan, paha, viinimarjainen, punaista viinimarjaa, mutta jotenkin ahdistavalla maulla. Käynyt, muttei kivasti. Melko etikkainen, kuin pilalle käynyt viini. Ei tällaiseen halua törmätä. Paskaa

Post author: USER31759
USER31759
4 years ago
3.4

Post author: Eetu
Eetu
@ Signor Smith
4 years ago
Blue Sunday, United States
4.3
Signor & Smith juomavastaavan kanssa oluella. Tätä herra suositteli. Aivan loistava olut. Arvostellaan paremmin toiste.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ BrewDog Webshop
5 years ago
1.5
Neljän sormen vaahto, joka laskee nopeasti. Voimakas punaviininen ja alkoholinen tuoksu. Punaisenruskea väri. Villihiivaisuus vahvana olemuksessa. Maku todella hapan, niin vahva että pistää irvistämään. Punaviinimäisyys vahva. Jopa hieman etikkainen. Kyllä tämä todella sour on, omituinen ja kumman viininen. Liian sour mun makuun. Loppumaussa hapanta punaista marjaa, etenkin pihlajaa, mutta myös puolukkaa ja punaherukkaa. Tammea vaikea löytää, ehkä kevyesti jäölimaun lopulla, kossa alkoholi nousee hyvin vienon konjakkisena. Kevyttä liköörikonvehtisuutta. Outo. Perkeleen outo. Ja liian sour. Punaviininen. Loppua kohden kuitenkin löydän hyviä elementtejä, alkuun oli viemärikamaa. Oli kokemus! Jää kyl jatkossa verkkokaupan hyllylle. ...ttu 12£ pullo.... toinen on tuol viel, haluaako joku viiniolut-fani vaihtaa?

Post author: Untamoks
Untamoks
5 years ago
1.7
Tuoksuu kuohuviiniltä, maku hyvin hapan, kirpeä ja kitkerähkö.. ei mitenkään kauhea, mutta ei hyväkään.

Post author: Rompsa
Rompsa
5 years ago
1.7
Erittäin voimakas punaviinimäinen tuoksu. Erittäin hapan etikkainen, hieman tunkkainen ja kirpeä. Ehkä pihlajanmarjan marjan makua. Hyvin outo eikä kyllä mikään huippu nautinto.

Post author: Scott Johnson
Scott Johnson
7 years ago
3.0
Very tart. Probably not something to start out with if new to sours.