Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dry Hopped Melcher Street 7.2%, Trillium Brewing Company, United States
16 ratings
4.1
Double Dry Hopped Melcher Street
7.2% India Pale Ale
Our Double Dry Hopped version of Melcher Street; this amped up American IPA features a heavy dose of Mosaic hops. The spicy, resinous, herbal aroma bursts with nuances of tart citrus, tangerine, clementine, and subtle green onion. Bold flavors of under-ripe melon, cantaloupe rind, and pineapple are highlighted with gentle bitterness and delicate, biscuity malt character.

Reviews

Post author: Joakim P
Joakim P
1 year ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.8
När hypen lever upp till sitt namn. Fräsch, smakrik o bra munkänsla. Att sedan färgen är utöver denna neipa-värld är nästan för mycket.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.3
Otetaas vähän herkkuja välillä, lapsetkin kävi sopivasti nukkumaan, niin saa nauttia rauhassa🍺 Yks Trillium takana ja vakuutti kovasti ja tämäkin ainakin värin perusteella maukasta, vaikka tölkityspäivää ei ollut esillä 🤔 Tuoksusta löytyy runsaasti appelsiiniä, sitrushedelmiä, ananasta sekä aavistus mangoa. Maku reilun kuivahumalainen, todella raikas ja hedelmäinen. Appelsiiniä, sitruunaa, greippiä, ananasta sekä mangoa. Mukavan kuivaa katkeroisuutta reilusti. Iskee hiton kovaa tämäkin. Edelleen, lisää näitä 🍻

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.3
Perjantain kunniaksi Trilliumia lasiin. Kehuttu Melcherin-katu, joka on tuplakuivahumaloitu. Tölkityspäivää ei näy, mutta se on ollut muutama viikko sitten varmastikin. Vaalean keltaisen ja samean oluen tuoksussa makeaa sitrushedelmäisyyttä ja kuivahumaloinnin tuomaa pehmeää pellettisyyttä. Maku on ennen kaikkea raikas ja hedelmäinen. Puolimakeaa sitruspuutarhaa ja kiwiä. Kuivahumalointi on mun suuhun kivan pehmeää, siitä aina plussaa. Taattua hyvää Trilliumia. Ei moitteita. Alkoholi piilossa, kuten pitääkin.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.3
Trillium, sikari ja tuli kodassa luo melko oivan tavan viettää lauantaita, joten otetaan siitä kaikki irti. Tuplasti kuivahumaloitu Melcher Streetistä on menossa lasiin. Tölkissä ei päiväystä, mutta tuoreena tämä on panimolta haettu muutamia viikkoja sitten. Olut kaatuu lasiin iloisen keltaisena ja täysin sameana. Puoli sormea korkea pienikuplainen vaahto nousee hetkeksi oluen pinnalle. Tuoksu on erittäin raikasta ja runsaan appelsiininen, sitruksinen, persikkainen, ananaksinen ja kiwinen. Kuivahkoa yrttisyyttä ja runsaan humaloinnin tuomaa humalakäpyisyyttä. Oikein miellyttävä. Maussa on melko tuhti kuivahumalointi, mutta se ei onneksi ole mitenkään pistävä tai häiritsevä. Kuivahkoa humalakäpyisyyttä ja katkeroa on tarjolla runsaasti. Sitä komppaa raikas appelsiini, sitrus, ananas ja kiwi. Suutuntuma on keskivertoa, ja alkoholi on piilossa. Sellaista perus hyvää Trilliumia. Ei mitään kamalan erikoista, mutta laadukasta, raikasta ja erittäin hyvin tehtyä olutta. Näissä on kuitenkin aina se jokin maussa joka erottaa oluet tusinatavarasta.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
4.5
Late check in

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.2
Alkuun odotuksia pliisumpi, paranee juodessa/lämmetessä todella paljon. Todella hyvä kuivakka ipa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.2
Tölkissä ei päiväystä, juotu 5.3.2020. Untappd ka. 4,42, joten saattaa olla hyvää. Kevyt ohkainen valkea vaahto. Hyvin sameaa tummemman keltaista ipaa. Tuoksussa happamaa sitruunaa/limeä, makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, mangoa, ananasta ja kevyesti persikkaa), vihertävää ruohoista kuivahumalointia ja kevyttä vaaleaa mallasta taustalla. Maussa reilumpaa kuivakan hapanta sitruunaisuutta, kuivakkaa kuivahumalointia ruohoisuudella ja herukanlehdellä (+hienoista pippurisuutta kielellä), makeahkon mehuisaa trooppista hedelmää (mandariinia, appelsiinia, mangoa, ananasta, persikkaa) ja kepeää ohraista maltaisuutta. Katkeroa reilummin, jääden pyörimään suuhun. Jälkimaussa sitrusta ja kuivakkaa ruohoista kuivahumalaa herukanlehdellä. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. —————— Kuivakan puoleinen kuivahumaloitu sitruksinen ipa. Sen verran paljon tullut dipa ja tipa osastoa maisteltua viime aikoina, et tämä tuntui ensihörpystä alkaen hieman laihalta, joka onneksi parantui maistelun aikana. Noh, kokonaisuutena todella hyvä ipa. Maut puskevat päälle sitruksinen ja kuivahumaloitu kuivaava katkero edellä, josta tykkään tässä. Maussa trooppisuus jää vähän varjoon, mutta pehmentää taustalla, tuoksussa oli taas ihanasti esillä.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.3
OLUT: DDH Melcher Street PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: IPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,2% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (17.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kuovakka, Mosaic tyylinen; hieman ruraalinen ja silti hedelmäinen. VAAHTO: Voimallinen kolmen sormen mittainen, vetäytyy kauniisti runsaalla pitsillä. GREY’S VIEW Kuohkeaa ja selkeästi Mosaicilla humaloitua puolisosetta heti alkuun. Mauissa ananasta, appelsiinia ja mandariinia. Myös rapsakkaa ja miellyttävää ruohoisuutta, vaaleaa rypälettä, pienesti multaisuutta. Suutuntu on mukavan rouhean ruohoinen, oikein miellyttävä. Kuivahumalointi on jopa helpohkoa tässä. Hiilihapot ovat melko laaja alaisia ja jättäytyvät mielellään statisteiksi tässä. Puolikevyt jopa rungoltaan. Jälkimaussa näkkileipäinen, mukavan ananaskuorinen, aprikoosinen, nesteyttävän sitrushedelmäinen ja nopeahkon kevyt, hyvällä jälkilämmöllä. MUUTA MAINITTAVAA: Mainio Trillium se on. Itse en tässä huomaa ikää lainkaan. Nappi humalointi tehty Mosaicilla ja kyllä, sitä on mukava nautiskella. Canned 26/11/2019 Tasted 4/1/2020

Post author: RRudolf
RRudolf
4 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.4
Samean tummankeltainen väri nätillä lumenvalkoisella vaahdolla. Tuoksussa jännää kuivattua hedelmää kuten aprikoosia, persikkaa ja ananasta. Herukanlehteä sekä kevyttä maanläheisyyttä taustalla. Samettisen pehmeä ja kermainen suutuntuma, juotavuuden ollessa jälleen huippuluokkaa. Maussa makean pehmeää hedelmäisyyttä kuten ananasta, litsiä sekä mehukasta sitruunaisuutta. Herukkaisuutta, maanläheisyyttä ja kevyelti greippiä loppuun.

Post author: Mika M
Mika M
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
Double Dry Hopped Melcher Street, United States
4.8
Ei oo kun muutama päivä kun tätä join, eli ei vaihdeta arvostelua. Nyt mökillä suoraan tölkistä saunan välibissenä, toimii tässäkin asiassa. Loistavaa mehua kertakaikkiaan 👌 Yksi uusi Trillium mökillä mukana, annetaan sen vielä odottaa illan hämärtymistä 😃 Ja oikein hyvää juhannusta kaikille täällä Pintissä!