Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Summer Street 7.2%, Trillium Brewing Company, United States
7 notes
3.6
Summer Street
7.2% India Pale Ale
Summer Street highlights Simcoe, the Pacific Northwest varietal largely responsible for the recent explosion of aromatic hop-breeding in the US. Pouring a beautiful light orange with a gentle, glowing haze, our treatment of Simcoe results in tactfully balanced aromatics featuring notes of grapefruit zest, spicy pine, candied lemon, and white grape. The front of the palate is greeted with an intense citrus juice character that eases its way into a well-structured and nuanced resinous bitterness. Dry, crisp, and medium-bodied, Summer Street straddles the line between a New England and West Coast IPA drinking experience.

Avis

Post author: Villema
Villema
4 years ago
Summer Street, United States
3.9
Jeah, pitkä odotus takana mutta siinä sitä herkkua nyt olisi. Ei kuulemma paras, mutta Trillium kuitenkin. Ensinnäkin ulkonäkö on täydellinen: kirkkaan appelsiinin oranssi ja tasalaatuisen näköinen. Pinnalla kevyt ja kermaisen näköinen vaahto. Tuoksussa passionia, makeaa mangoa, papaijaa ja hunajamelonia. Taustalla aavistus karamellia. Suutuntuma on paksu ja kermainen, juuri sopivat hiilihapot burstaavat makuja ympäri kitalakea. Maku on alkuun täynnä kuivaa, mangon hallitsemaa hedelmää, joka hiipuu tasaisesti karamelliin ja havuisuuteen. Alkoholista ei häivääkään. Kokonaisuutena todella raikas ja laadukas olut, mutta sellainen "wow" efekti vähän puuttuu. Enkä puhu mistään vitunaikaisesta örkkitietokonepelistä, vaan oluen toiselle levelille nostavasta tekijästä. Silti hyvää kuin perkele, kyllä tätä vois imeskellä useita peräjälkeen.

Post author: Juovo
Juovo
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Summer Street, United States
3.7
29.4. tölkitettyä tuotetta, eli kuukauden vanha evästys. Trilliumin ilmeisesti aika perussarjalainen tuote, mutta sitäkin kiintoisampi mitä heidän ns. litratuote on. Lasiin kaatuu hieman laimennetun appelsiinimehun värinen, käytännössä silti samea olut, jossa pohjalla kivasti pientä hiivasakkaakin. Pinnalla käy pikaiseen valkoinen tötterö vaahtoa, mutta tyyntyy piakkoin kumminkin vahvaksi lautaksi oluen päälle. Tarttuu liukuvasti lasiin. Tuoksu on mukavasti potkaisevan, tuoreen greipin- ja sitruunankuorinen, papayainen ja ananaksinen. Kukkaisuutta on melko runsaasti, terälehtisyyttä ja puutarhaista lehväisyyttä. Pihkaisuutta ja tuoretta mäntymetsäisyyttä neulasina sekä hieman sammaleisen yrttisenä ponnahtaa esiin. Yrttisyyttä ja mausteisuutta sekoittuu hedelmäisyyteen muutoinkin kivasti. Vaalea mallas kutkuttelee taustalla. Maku on edelleen selkeän hedelmäinen sitruunasta ja greipistä, pehmeästä ananaksesta sekä tropiikin kypsästä sekoituksesta. Mausteinen sekoitus puutarhaista yrttiä ja pihkaista mäntymetsää kiertelee kielen päällä pureutuen hapokkaan greipinkuoren kanssa yhteen. Hiukka pehmeää hedelmäistä kermaista hilloisuutta. Kukkaisuutta tulee hieman joka suunnalta, pysyen kumminkin maltillisena. Jälkimaku havuinen, mausteinen, kuivan kukkainen ja hedelmäinen. Suutuntuma mukavan katkeroinen, keskitäyteläistä parempi, hapokas ja pyörteilevä. Tämä tosiaan on ehkä hieman jalkoihin jäävä muiden isompien rinnalla, joita panimo tuppaa pöntöistään ulos. Silti laadukas, tasapainossa ja milloin tahansa nautittavissa. Ensimmäinen yö edessä omassa omistuksessa olevassa kodissa!

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Summer Street, United States
3.6
Saunan päälle otamme vähän kevyttä, ja tänään sitä tarjoilee Trillium IPA:n muodossa. Tämä yksilö on tölkitetty 29/04/20, joten ikää tänään tasan 3 viikkoa. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin utuisena. Melko nopea sormen korkea vaahto käväisee pinnalla. Tuoksussa on runsaasti kukkaisuutta, metsäisyyttä ja yrttisyyttä. Kuivaa humalakäpyisyyttä ja greipinkuorta. Hivenen appelsiinia, ananasta ja limeä. Maku on kyllä todella kuivan yrttinen. Johtunee käytetyistä humalista. Pientä humalakäpyisyyttä ja sitrushedelmiä. Jälkimaku on kuivan havuinen ja aavistuksen hapan. Happoja melko vähän ja alkoholi on piilossa. Vähän ristiriitaiset tunnelmat. Todella kuiva ja yrttinen olut, josta puuttuu reilut hedelmät. Melko yksipuoliseksi jää kokonaisuus. Selvästi Trilliumin heikointa antia. Toki laadukas kokonaisuus, mutta ei täysin istu minun suuhuni.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Summer Street, United States
3.7
OLUT: Summer Street PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: IPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,2% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Pehmeän hedelmäinen. Papayaa, mangoa. Vieno. VAAHTO: Kuohkean kermainen ja höttöinen. Nopea, käväisten sormen mitassa. GREY’S VIEW Simcoe & Columbus humaloitu IPA. On se pehmeetä. Ensipuraisu on kuohkean kermaisen täyttävä, suurella hiilihapolla. Mauissa löytyy kuivattavaa greippiä, hitaasti nousevaa mäntyisyyttä, kevyesti yrttiä ja mineraalisuutta. Suutuntu on runsaan kuohkea, kuitenkin livakan helppo. Runko on reilun keskitäyteläinen, liekö sitten kuohkean hiilihapotuksen aikaansaama illuusio. Jälkitunnussa kuivattavan sitruksisen havuinen. Simppeli. MUUTA MAINITTAVAA: Tässä käytetty Simcoe humala on viime aikoina herättänyt itsessä kyllä paljon uteliaisuutta, ikäväkyllä tämä teos on hieman turhan perus, jotta tutkimuksiin saisi kummempaa materiaalia. Odotusten kaltainen, vaikka siltikin himpun turhan perus. CANNED 28/4/2020 TASTED 16/5/2020

Post author: James Š
James Š
@ The Brewer's Tap
4 years ago
Summer Street, United States
4.6
Soft velvety mouthfeel. Full on tropical onslaught of the senses. No alcohol evident at all.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Summer Street, United States
4.5
Saksalainen neipa oli pilaantunut ja joutui kaatamaan viemäriin, niin lohdukkeeksi taas Trilliumia. Huomasin, että tämä oli vuosi sitten itseasiassa ensimmäinen maistamani Trillium. Tölkitetty 8.5. Oranssiin hieman taittava samea neipa. Tuoksu on puoliksi hedelmäinen ja puoliksi makean havuisa. Sitruunaista juustokakkuisuutta myös. Maku on sitruunainen, mandariininen ja monesta muusta trilliumista poiketen kivasti havuisan katkeroinen pienellä greippisyydellä. Olen antanut tälle ensimaistossa ja ensimmäisenä trilliumina täydet viisi tähteä, mutta nyt kun kokemusta on karttunut hieman enemmän, niin täytyy pudottaa arviota. Tämä ei ole aivan kärkikastin trilliumia, mutta onhan tämäkin todella hyvää silti. 4,4-4,5.

Post author: Miitre
Miitre
7 years ago
Summer Street, United States
5.0
Tölkitetty 3.toukokuuta. Vihdoin ja viimein sain käsiini erän Trilliumin humalapommeja, joista tämä sai kunnian olla ensimmäinen. Todella rapsakka simcoella ja columbuksella humaloitu utuinen olut, jonka makua hallitsee greippi ja sitruunainen mänty. Mukavaa mausteisuutta, rapea suutuntuma ja pitkät kitalakeen pyörimään jäävät katkerot. Jos satsin muut oluet tästä vain paranevat, kuten ennakkoon arvioin, niin tulossa on taivaallinen Juhannusviikko! 🍺