Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout 13.0%, Pyynikin Brewing Company, Finland
571 ratings
4.2
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout
13.0% Imperial Stout
Unlock the Pyynikin Brewing Company sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
IBU: 44
Barrel aged

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Perse
3 years ago
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout, Finland
4.4
Aikoinaan, helmikuussa vuonna 2018 tämä oli mun 200. olut täällä Pintissä. Edelleen yksi kovimmista Imperial Stouteista Suomessa. Aikaansa edellä, sanoisin. En koske arvosanaan, mutta toki nykymittapuulla tuoreena tämä olisi sellainen 4.0 kalja helposti. Nyt toki liian kypsyneenä sen alle. BBD 03/2019.

Post author: Lätsä
Lätsä
@ Alko Länsikeskus Turku
3 years ago
3.7
Mustaa kuin vaihtokuntoinen moottoriöljy. Tuoksussa bourbon sekä tumma suklaa. Makuna yllättävän kevyt ollakseen 13%. Ihan jeppistä juomaa 👍🏻

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
3 years ago
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout, Finland
4.1
Been a while with this beer. BB 12/20. Scent of bourbon, vanilla, licorice, roasty, chocolate. Taste of bourbon, vanilla, raisins, licorice, dates. Fluid, mineralic, lighter body. Haven't been many Finnish BBAs like this. Traditional, good BBA non-adjunct Imperial stout. Still in nice condition.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
3 years ago
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout, Finland
4.2
Päiväys 12/2020, eli n. kuukauden on menty yli. Edellisestä maistosta aikaa reilut kolme vuotta, pullo kellarin kätköistä. Tuoksussa vaniljainen bourbon tulee vahvana, pientä alkoholilla mukana. Löytyy myös paljon suklaata ja paahteisuutta. Lupaava. Mausta löytyy samoja elementtejä. Paahteisuutta ja suklaata. Tynnyristä hiukan alkoholista vaniljaista bourbonia. Vanilja on pehmentynyt ja miedontunit vuosien saatossa. Katkerot ovat voimakkaat. Jälkimakuun jää pientä alkoholia kurkunpäähän. Maksimissaan keskivahva runko, suutuntuma on sopivan liukas ja soljuva. Ehdottomasti Pyynikin ja ehkä myös kotimaisten tynnyröityjen imppien parhaimmistoa. Toivottavasti näitä tulee taas tuotantoon Pyynikiltä.

Post author: Heinojii
Heinojii
4 years ago
3.8

Post author: Leif C
Leif C
4 years ago
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout, Finland
3.5
Puolensormenleveydenverran nopiasti häviävää suurikuplaista vaaleanruskeaavaahtoa mustan läpinäkymättömän oluen yllä joka tuoksuu luumuisen alkoholisen makealle ja maistuu kuivan rapsakan hemmetin kuivan ai niin sanoinko jo kuivan humalaisen tuhkaisen maltaiselle, kolme ja vartti ylöspäin. PE: 12/ 2020.

Post author: Olli S
Olli S
@ Alko Kangasala
4 years ago
3.8

Post author: Satuttaja
Satuttaja
@ kaupast ostin
4 years ago
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout, Finland
5.0

Post author: Pekka M
Pekka M
4 years ago
4.0

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Alko Verkkokauppa
5 years ago
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout, Finland
4.5
PE 3/19. Edelleen erittäin maukas tapaus: tummaa suklaata, bourbonviskiä, vaniljaa, espressoa, ripaus lakritsia ja mausteisuutta. Yksi harvoja Pyynikin oluista mitä ei tarvitse kaataa viemäriin...