Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Panimo HIMO
4166 arviota
Panimo HIMO
Pirkkala, Finland

Himo on panimo. Himo on K-Citymarket Pirkkalan sydämessä sykkivä, täysin itsenäinen pienpanimo, joka tekee olutta into. himolla. Panimo Himon lähtökohta on panna olutta lokaalin globaalisti, eli vaikka olemme 100-neliöinen käsityöläispaja hypermarketin olutosaston ikkunoiden takana, niin haluamme luoda ISOJA sekä kansainvälisiä makukokonaisuuksia olutmielisille – niin tölkkiin, pulloon, kegiin kuin growleriinkin. Kiitos Himon, KCM Pirkkala on Suomen ensimmäisiä maitokauppoja, jotka saavat myydä marketin seinien sisältä olutta ulos aina 12 prosenttiin asti. Juo HIMOSI.

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: ainokainen
ainokainen
@ K-market Haukiluoma
2 days ago
3.0
en maista ruismallasta tästä mutta voi johtua siitä että tosi vähän tulee kyllä enää nykyään sahteja juotua. Silti oikein positiivinen ylläri - tampereelta kun on vähän vaikeampi sahtia löytääkään.

Post author: KaraPumba
KaraPumba
@ Siuron Koski-Baari
2 days ago
3.5
Lumisateessa tyhjän jänispassin jälkeen maistuu vähän tuhdikkaampi korppi.

Post author: Jupe
Jupe
@ HIMO Panimomyymälä
2 days ago
3.2
Sahti on aina hyvää, mutta vanha alku-sahti, (marjaversio ja normi), vie voiton tästä. Yhtä kaikki, petollisen helposti uppoavaa perinnejuomaa🇫🇮. Hyvää itsenäisyyspäivää.

Post author: Jussi L
Jussi L
@ K-Citymarket Puuvilla
2 days ago
3.3
Kevyt hefe 👍🍺

Post author: _nepa1985_
_nepa1985_
@ K-Supermarket Lippulaiva
3 days ago
3.5

Post author: Antza
Antza
@ K-Citymarket Tammisto
3 days ago
3.3
Samea, vaaleankeltainen olut. Reilu valkoinen vaahto. Tuoksussa hedelmäpurukumia, hentoa kukkaisuutta. Maku sitruksinen, havuinen, hedelmäkarkkinen. Kuivahko, hedelmäinen jälkimaku jonka lopusta löytyy vähän katkeroakin. Kiva, kevyt ja raikas.

Post author: Tuukka
Tuukka
@ HIMO Panimomyymälä
3 days ago
3.5
Humalaista ja hedelmäistä. Aprikoosia, mangoa ja sitruunaa. Hieman siirappista makeutta. Sen verran vanhaa, että humalista paras terä kadonnut. Kolisee kivasti.